Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Grigorčuks: "Visi gribēs spēlēt pret mums"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Grigorčuks: "Visi gribēs spēlēt pret mums"
Romāns Grigorčuks
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Futbola kluba "Ventspils" galvenais treneris Romans Grigorčuks pēc vakardienas grandiozās uzvaras divu spēļu summā pret "BATE" sniedza komentāru portālam eSports.lv, kurā analizēja gan aizvadīto spēli, gan sezonas turpmākos mērķus, kā arī rīt gaidāmo izlozi.

Grigorčuks: "Šādu emociju līdz šim nav bijis"

Atgādināsim, ka vakar "Ventspils" izbraukumā ar 1:2 zaudēja "BATE", taču, pateicoties izbraukumā gūtajiem vārtiem, iekļuva Čempionu līgas play-off kārtā. Pat neveiksmes gadījumā vieta Eiropas līgas grupu turnīrā jau ir garantēta. Portāls eSports.lv sazinājās ar komandas galveno treneri Romanu Grigorčuku, kurš pastāstīja gan par šo spēli, gan par sezonas turpmākajiem mērķiem, kā arī dalījās pārdomās par rīt gaidāmo izlozi:

"Emocijas pēc šīs spēles bija īpašas. Tas ir liels notikums, tādu emociju vēl nekad nav bijis. Spēli sākām labi, es pat teiktu ļoti labi, guvām vārtus, taču pēc gūtajiem vārtiem pretinieks mūs sāka spiest. Pārāk stipri ierakāmies aizsardzībā. Iespējams, spēlētāji domāja, ka pēc vārtu guvuma viss jau ir padarīts. Sākām spēlēt tiešām slikti, pieļāvām daudz kļūdu. Pretinieks nekavējoties mūs sodīja. Tuvojoties spēles beigām, arvien vairāk spēlētāji sāka nervozēt, baidījās ielaist vārtus. Uzskatu, ka mums arī paveicās, jo pretiniekiem bija iespējas.

Esmu ļoti priecīgs, ka izdevās sasniegt rezultātu. Gribu uzsvērt to, ka tā nebija nejaušība, bet gan likumsakarība, jo pirmajā spēlē mēs izskatījāmies krietni vien labāk, mums bija jāiesit vairāk par vieniem vārtiem, taču pietrūka meistarības un arī veiksmes. Atzīstu, ka otrajā spēlē pretinieki bija spējīgāki par mums, bet arī viņiem vairākās situācijās nepaveicās, tā ka iznākums ir godīgs."

Grigorčuku palūdzām komentēt arī komandas aizsargu sniegumu, kuri vairākas reizes pieļāva diezgan rupjas kļūdas: "Galvenais aizsargu uzdevums ir nospēlēt visu maču, nezaudējot koncentrāciju. Tieši tas ir galvenais kvalitātes rādītājs. Var vairākas reizes nospēlēt izcili, taču viena kļūda var pārvilkt strīpu pāri visam labajam. Varu teikt, ka šajās spēlēs kopumā aizsargi nodemonstrēja laba līmeņa futbolu."

Grigorčuks: "Sastāva komplektāciju noteiks kluba politika"

Romans pastāstīja, ka sestdien gaidāmajā spēlē pret "Tranzītu" laukumā nedosies labākie spēki: "Esmu spiests saviem spēlētājiem dot atpūtu, jo tādā režīmā spēlēt ir ļoti grūti. Šajās spēlēs pret "BATE" bija jāspēlē pavisam citā līmenī, tādēļ arī nogurums ir daudz lielāks. Spēlēt divās frontēs būs grūti. Svarīgāk gan mums būs veiksmīgi nospēlēt Eirokausos, taču arī Virslīgā darīsim visu iespējamo, lai sasniegtu nospraustos mērķus. Futbolā nedrīkst baidīties, ka tu kaut ko nespēsi, vienmēr jācenšas izdarīt visu, ko vien vari.

"Ventspils" galvenais treneris piekrita, ka komandai būs nepieciešams pastiprinājums, lai veiksmīgi startētu Eirokausos, taču viņš vēl nav drošs par to, kāda būs kluba politika: "Nevaru droši pateikt, ka papildinājumi būs, taču tie ir ļoti nepieciešami, lai veiksmīgi nostartētu Eirokausos. Tuvākajās dienās noskaidrosies, kāda būs kluba politika. Iespējams, ka sastāvu pastiprinās jau gatavi un pieredzējuši spēlētāji, bet varbūt arī tiks dota iespēja sevi pierādīt jaunajiem futbolistiem. Par šo jautājumu jārunā ar kluba prezidentu, tādēļ precīzi nevaru pateikt, kāds pastiprinājums būs komandai."

Grigorčuks : "Visi gribēs spēlēt pret mums"

Kā ierasti, treneris Grigorčuks nekādu lielo nozīmi iespējamajam pretiniekam nepievērsa, piebilstot, ka visi tagad grib spēlēt tieši pret viņa vadīto komandu: "Man nav svarīgi pret ko mēs spēlēsim, bet skaidrs, ka visi gribēs spēlēt pret mums smejas. Mums ir pieci iespējamie pretinieki, visas no šīm komandām ir spēcīgas, tādēļ viegli neklāsies ne pret vienu, bet nekādā gadījumā negrasāmies padoties pirms cīņas. Darīsim visu iespējamo. Mums jau tagad ir nodrošināta vieta Eiropas līgas grupu turnīrā, bet mums ir iespēja tikt arī Čempionu līgā. Visi jau ir aizmirsuši par Eiropas līgu, koncentrējamies tikai Čempionu līgai.

Grigorčuks arī piebilda, ka Andrejs Butriks nepiedalījās iepriekšējā spēlē, jo guva nelielu savainojumu. Apmēram nedēļu laukumā nevarēs iziet arī Jevgēņijs Kosmačovs.

1 2 53 komentāri

  +9 [+] [-]

, 2009-08-06 20:25, pirms 15 gadiem
jacer ka V-pils dabus samera "vieglaku" pretinieku...dazi pa dienu cereja uz Danju klubu....bet ja atceras ka pagajuso gad cits Danju klubs Aalborg speleja ČL un grupas turniraa radija zobus visiem un pec tam UEFA kausaa aizspelejas saemraa talu...tad pat Danju klubs bus ne tas ertakais klubs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: GetLost

  +8 [+] [-]

, 2009-08-06 20:36, pirms 15 gadiem
GetLost rakstīja: piedodiet par manu slinkumu un dumjumu, bet ko tieši Ventpils izdarīja? Saprotu, ka tagad var cīnīties par ČL, bet vai zaudējuma rezultātā jau pirmajā kārtā mūsējie ir nodrošinājuši vietu kādā no UEFA kausa grupām? Paldies.
Uzvarot vini ieklsut CL grupu turnira, zaudejot, noklust bijusa UEFA kausa grupu turnira.

  +1 [+] [-]

, 2009-08-06 20:37, pirms 15 gadiem
Tagad tikai nesākt kāst punktus Virslīgā. Citādi nākamgad Čempionu līga var iet gar degunu. Sestdien tātad atkal būs eksperiments - kas stiprāks - FKV rezerves vai Tranzīts. Un pēdējie pieliks visus spēkus lai parādītu, ka viņi. Vienreiz šosezon to jau redzējām. Zinām arī, ar ko beidzās. Bet citu variantu jau diemžēl nav...
Slēpts komentārs: puramuk

  -4 [+] [-]

, 2009-08-06 20:39, pirms 15 gadiem
Nu ko.. Ceru ka uz Latviju atvedīs Grieķu klubu, bet no otras puses jo vajaks jo labaks..
lai gan 4 kārtā vāju klubu nav.. Veiksmi..
Ceru ka speles bus Skonto Stadionā..

  +4 [+] [-]

, 2009-08-06 20:45, pirms 15 gadiem
mums nav jadoma ko mes dabuusim...un kas labaks,kas sliktaks...mēs nesam favoriiti..un vnk jaspelee.....turas ventinji... oleeeee
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-08-06 20:49, pirms 15 gadiem
Bilde izsaka visu, super !

  +8 [+] [-]

, 2009-08-06 20:52, pirms 15 gadiem
puramuk rakstīja: Real,Milan,Chelsi,Korintiantus i vrode MU..no mogu oshibatsa!!
lol

  +6 [+] [-]

, 2009-08-06 20:53, pirms 15 gadiem
belijonoks rakstīja: spacibo pacan
http://esports.lv/futbols/eirokausi/06082009-ventspils_preti_var_trapities_olympiakos_
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-08-06 21:05, pirms 15 gadiem
belijonoks rakstīja: kto mozet igrat protiv ventcpilsa?
"Olympiakos", "Zurich", "Levski", "Kobenhavn", kā arī "Maccabi". odjin iz ettjih... to kto gavaril sto MU Real, chelsi .. polni du****
Slēpts komentārs: KolinsDRAGO
Slēpts komentārs: lovelyyy
Slēpts komentārs: KolinsDRAGO

  +3 [+] [-]

, 2009-08-06 21:41, pirms 15 gadiem
Ko jus Beljonokam liekat minusus?

     [+] [-]

, 2009-08-06 21:45, pirms 15 gadiem
Olympiakos ir krietni spēcīgāka, tieši tāpēc negribētos. Spēcīgi pretinieki būs vēl grupā, tāpēc tagad gribētos kādu, pret kuru būtu izredzes. Pret grieķiem tādas neredzu, arī pret dāņiem gandrīz ne, pret pārējiem viss iespējams.

  +2 [+] [-]

, 2009-08-06 21:48, pirms 15 gadiem
burn rakstīja: Olympiakos ir krietni spēcīgāka, tieši tāpēc negribētos. Spēcīgi pretinieki būs vēl grupā, tāpēc tagad gribētos kādu, pret kuru būtu izredzes. Pret grieķiem tādas neredzu, arī pret dāņiem gandrīz ne, pret pārējiem viss iespējams.
ja man lautu izveleties, tad izveletos Maccabi
Slēpts komentārs: Guevara

  -3 [+] [-]

, 2009-08-06 22:06, pirms 15 gadiem
Ko te viss apklusa ?

     [+] [-]

, 2009-08-06 22:12, pirms 15 gadiem
Guevara rakstīja: Ventpils var mainīt sastāvu neierobežoti vai nevar ? Ja var mainīt , tad es ieteiktu LFF pārtraukt visus mačus un klubā pulcēt visus labākos futbolistus ,kas spēlē LČ , būtu labi ... agrāk laikam tā bija pre FK Skonto - barca ....
un pec tam sadalit visus ienakumus uz visiem komandam?
manuprat labak atrast kaut vai 500 000 un iziret kadus 2 speletajus piemeram no Anglijas chempionshipaa. Es domaju tie labprat gribetu paspelet eirokausos.

  +2 [+] [-]

, 2009-08-06 22:16, pirms 15 gadiem
ANDROID_MANUTD rakstīja: un pec tam sadalit visus ienakumus uz visiem komandam?
manuprat labak atrast kaut vai 500 000 un iziret kadus 2 speletajus piemeram no Anglijas chempionshipaa. Es domaju tie labprat gribetu paspelet eirokausos.
Labāk izīrēt Bekhemu no Losanģelosas ... Vispār vajadzēja Jaunajā Vilnī satikt Obramoviču un sarunāt , lai iedot vismaz visu otro sastāvu uz kādu laiciņu

  -4 [+] [-]

, 2009-08-06 22:21, pirms 15 gadiem
Guevara rakstīja: Labāk izīrēt Bekhemu no Losanģelosas ... Vispār vajadzēja Jaunajā Vilnī satikt Obramoviču un sarunāt , lai iedot vismaz visu otro sastāvu uz kādu laiciņu
da visu nevajag, Kalu un navajadzigo Shevchenko pietiks lai iziet no grupas

  -3 [+] [-]

, 2009-08-06 22:23, pirms 15 gadiem
Guevara rakstīja: Ko te viss apklusa ?
Butu jarunaa?

     [+] [-]

, 2009-08-06 22:24, pirms 15 gadiem
ANDROID_MANUTD rakstīja: da visu nevajag, Kalu un navajadzigo Shevchenko pietiks lai iziet no grupas
Tu neatceries , kā tur bija ar to Skonto ,kad tas spēlēja pret Barcelona un Skonto rindās bija sapulcināti gandrīz visi izlases futbolisti,tas bija tikai uz to spēli vai kā ?

     [+] [-]

, 2009-08-06 22:25, pirms 15 gadiem
Guevara rakstīja: Tu neatceries , kā tur bija ar to Skonto ,kad tas spēlēja pret Barcelona un Skonto rindās bija sapulcināti gandrīz visi izlases futbolisti,tas bija tikai uz to spēli vai kā ?
Vai tad tā var?

     [+] [-]

, 2009-08-06 22:25, pirms 15 gadiem
ervains91 rakstīja: Butu jarunaa?
Saki kautko

  +1 [+] [-]

, 2009-08-06 22:26, pirms 15 gadiem
Guevara rakstīja: Tu neatceries , kā tur bija ar to Skonto ,kad tas spēlēja pret Barcelona un Skonto rindās bija sapulcināti gandrīz visi izlases futbolisti,tas bija tikai uz to spēli vai kā ?
pirmo reizi dzirdu!

     [+] [-]

, 2009-08-06 22:26, pirms 15 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Vai tad tā var?
Es nezinu , bet varbūt var , pakluso iebāzt pāris spēlētājus un neviens nepamanīs

     [+] [-]

, 2009-08-06 22:27, pirms 15 gadiem
ANDROID_MANUTD rakstīja: pirmo reizi dzirdu!
http://www.skontofc.lv/lat/uefa/1997/

skaties tur Barcelona pret Skonto 3:2
1 2 53 komentāri