Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Notikumi Latvijas futbolā (uz 06-01-2008)

Periodiski sākšu likt visādus notikumus kas kaut vai cik saistās ar Latvijas futbolu. Atceraties Baumu atbildību uzņemās lasītājs nevis autors! Raksta galvenie notikumi. Bristol City un Hearts spēlētājs turpinās karjeru Latvijā? Spēlētāji un valdība atvadās no FK Jūrmala? Nobeigumam pasmaidīsim kopā.

FK Ventspils ved pārrunas ar diviem iespējamiem jaunpienācējiem, Latviešu aizsargu Jevgēniju Kačanovu, kurš tagad ir brīvā agenta lomā, bet nav gatavs parakstīt līgumu ar Latvijas čempioniem, jo grib pārliecināties ka citur labāka piedāvājuma nav.

Otrs spēlētājs ar kuru tiek vestas pārrunas ir bijušais Argentīnas U-20 kaptēnis Damians Gimenez, kurš ir bijis atrādīties tādos klubos kā Bristol City un Edinburgas Hearts, pašlaik spēlē Ukrainas klubā Chernomorets.

Pretēji izskanētajam Kristians Torres ir pārliecinājis Gimenezu pāriet uz Liepājas Metalurgu. kur vinš aizvietotu prom aizgājušo Andreju Rubinu.

Liepājas Metalurgs izskata iespēju papildināt sastāvu ar kādu no Igaunijas izlases uzbrucējiem, iespējams ka tas būs bijušais Maskavas Spartak uzbrucējs Tarmo Kinks. Uz pārbaudi ir atbraukuši Gānietis kā arī Polis.

Girts Karlsons iespējams pāries uz kādu no Dienvid-Eiropas klubiem.

Atgriežoties pie Ventspils, iespējams ka klubā turpmāk spēlēs Stanislavs Pihockis un Pāvels Mihadjuks.

FK Rīga ved pārrunas ar Somijas izlases uzbrucēju Juhu Hakolu, kā arī vairākiem spēcīgiem spēlētājiem, jo kluba investori ir palielinājuši kluba budžetu. Viens no jaunpienācējiem varētu būt 25 gadus vecais Portugāļu uzbrucējs Žao Martins.

Diemžēl budžeta papildinājums izmaksās Semjonovam darbu, jo jaunais galvenais treneris būs bijušais Padomu Savienības izlases spēlētājs Genādijs Morozovs, kas pārstāvēja PSRS izlasi 1986 gada Pasaules kausā.

Sergejam Semjonovam vienmēr darbs atradīsies, viņu gaida atpakaļ mājās Ventspiliī, kur vinš vadīs Vindavu, kam starp citu budžets ir gandrīz divas reizes lielāks nekā Latvijas Čempioniem.

Tagad, kad Rīgai ir nauda pilnīgi iespējams ka līdz vasarai klubā spēlēs Juris Laizāns.

FK Rīga trenēsies un savas mājas speles aizvadīs Slokā, jo FK Jūrmala vairak neeksistē, 4. Janvārī spēlētāji (tie kas tur palika) iznāca no atvaļinājuma lai atvadītos no kluba un tā bijušajiem uzņēmējiem. Jūrmalas vietu Virslīgā ieņems Auda, Metta vai Jelgava.

Pretēji augstāk minētajam FK Jūrmala eksistē un kā arī teica Aleksandrs Bašarins neskatoties uz to kas būs kluba directors, FK Jūrmala eksistē un piedalīsies LMT Virslīgā.

Klubā ir palikuši 8-9 spēlētāji tai skaitā Gints Freimanis un Marks Bogdānovs viņi pāries uz FK Kauguri kas startēs Virslīgā. Pagājušajā sezonā FK Kauguri palika 7. Traffic 1. Līgā.

Kaut gan nekas oficāls ne no kluba ne no LFF nav bijous paziņots par kluba izjukšanu, un klubu pametuši ir tikai Jurgis Kalns trīs Bulgāri (Kuriem līgums starp citu beidzās 31. Decembrī, un neparādija neviens no viņiem sevi no tās labākās puses lai to pagarinātu) un arī Jurijs Ksenzovs kurš pašlaik trenējas ar Daugavu.

FK Daugavas stiprākajiem spēlētājiem Tiberkaninam, Rindjukam, Kučim un Akopjantsam spēkā ir līgumi ar klubu uz vismaz neka sezonu.

Ruslans Mihaļčuks nespēja finansiāli vienoties ar Liepājas Metalurga klubu par iespējamo pāreju.

Kā jau minēts pateicoties Vindavas lielajam budžetam, iespējams Sergejs Zangarejevs, Vladimirs Kolesničenko un Igors Slesarčuks pāries uz Vindavu.

Andrejs Štolcers mēginās iekļūt Blackpool sastāvā , ja tas neizdosies vinš paliks Olimpā. Pretēji mēdija minētajam ka Edijs Ivaško pamet Olimpu, spēlētājs turpina trenēties ar klubu.

Skonto cer sastāvu papildināt ar 19 gadus veco Nurnberg uzbrucēju Marku Jordanu, Marianu Pahāru un Gruzīnu Davitu Siradzi no Vācijas kluba Padderborn. Kaut gan iepriekš jau bija ziņots ka Skonto ir parakstijuši līgumu ar Brazījas U-21 izlases pussargu un Palmeiras kluba uzbrucēju Klaudio, kā arī Botafogo uzbrucēju Žunioru vēl joprojam nav oficāla apstiprinājuma šai iegādei.

Dinaburgā uz pārbaudi ieradās FK Rīga un FK Ventspils kluba vārtsargi Alberts Nikoļskis un Pāvels Davidovs attiecigas, paliks tikai viens.

Iespējams ka tas būs Nikoļskis jo Davidovam ir piedāvājums no Blāzmas. Blāzmā iespējams spēlēs arī Andris Kuvšinovs no TVMK kā arī Vladislavs Kozlovs no Mettas.

Bijušais FK Auda Norvēgu aizsargs Magne Varviks ir atvēris savu futbola skolu Norvēgijā. Par bijušo Riga United uzbrucēju, Emmanuelu Wirdzemo kurš no Jūlija spēlē Audā interesējas divi Zviedru klubi kā arī Dinamo Minsk no Baltkrievijas.

-Rīga United ir Futbola klubs kas pagājušajā sezonā spēlēja Latvijas Amatieru Zelta Līgā (ko iespējams apvienos pie Latvijas Futbola Līgu struktūras). Klubā spēlē spēlētāji no Korejas, Paragvajas, Zimbabvē, Itālijas, Francijas, Anglijas, Zviedrijas un citām valstīm kā arī no Latvijas un Lietuvas. Kluba galvenais treneris bija Anglis.

Andrejs Prohorenkovs kas ir šī gada visrezultatīvākais Latviešu fabulists (7 vārti 14 spēlēs = 0.5 vārti par spēli) Pretēji kā minēts Esportā iepriekš, dosies uz Franciju lai viņam izoperētu labo celi. Jo klubā vinš tiek uzskatīts par vienu no vērtīgākajiem spēlētājiem, un ja ne ceļgala trauma, tad Janvārī būtu pārgājis uz kādu no Grieķu augstākās līgas klubiem. Ionikos pašlaik ir otrajā pozīcijā Grieķu B divīzijā (2. Spēcīgākā līga). Top 3 klubi pacelsies uz Griekijas SuperLīgu.

Marianam Pahāram ir piedāvājums no Anglijas 3. pēc spēka līgas (Coca Cola League 1).

Un nobeigumam, apsēdieties kārtīgi pirms lasīt.

Iespējams Andris Vaņins karjeru turpinās Manchester United komandā, kur konkurēs Tomasu Kušaku par vietu uz soliņa. Pārejas summa ap 900,000 Angļu mārciņām. Galvenais iemesls kapēc Vaņins nebija devies uz Blackpool ir ka FK Ventspils atteica Blackpool piedāvājumu par speletaju.

Šī bauma pirmo reizi tika dzirdēta Anglijas rādijo Eiterā programmā 606 Rumour Mill, un nākamajā dienā parādijās Internetā BBC mājas lapā sadaļā ‘Transfer Rumours’

Links uz lapu www.bbc.co.uk/dna/606/F8976153?thread=4908651&skip=240&show=20 un no turienes spiežot previous posts var atrast šo baumu.

Atcerieties viss šis raksts ir rakstīts uz baumu pamata. Dažas baumas piepildās dažas nē, Neviena no baumām nav parasti izzīsta no pirksta, un kaut vai cik bet visām šīm baumām ir kaut vai minimāla patiesība un avoti.

Avotus neizdodu izņemot ārkārtas gadijumos.

  +2 [+] [-]

, 2008-01-06 17:23, pirms 16 gadiem
paldies! Bija interesanti palasīt...laiks rādīs, kas no tā piepildīsies, kas ne'...bet viens ir skaidrs-Būs Interesanti!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-06 17:33, pirms 16 gadiem
Vanins uz M.U ~!!!!!!wow

     [+] [-]

, 2008-01-06 17:34, pirms 16 gadiem
Kas ir ar to FK jūrmalu...Ir, nav? spēlēs vai nespēlēs? It kā jau viss bija pozitīvi, vēl nesen bija kkādi plāni par krievu naudu...Stadions ir uzcelts...FKJ ir jābūt/citu variantu nav

     [+] [-]

, 2008-01-06 17:38, pirms 16 gadiem
fkv laikam baigās problēmas ar sponsoriem(zinot, ka notiek ietekmju sfēru pārdalīšana starp ventspils biznesmeņiem tas nav pārsteigums), tāpēc uzsvars tiek likts uz jaunajiem...Bet Grigorčuks jau nav tas kas padosies, gan jau mācēs izveidot konkurētspējīgu komandu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-01-06 17:51, pirms 16 gadiem
Vēlreiz paldies "." - Tu biežāk tās baumas varētu publicēt Ļoti interesanti palasīt... Varbūt varētu arī par citām līgām kaut ko publicēt jo, lai arī man ļoti interesē LMT Virslīga gribētos arī kaut ko par citām līgām zināt jo izskatās, ka Tu gandrīz tā kā savas jomas Anatolijs Kreipāns Lai nu kā vēlreiz - paldies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-01-06 18:06, pirms 16 gadiem
Nu par Anglijas un Skotiajs līgām nevarētu kaut ko palūgt?! Es jau saprotu, ka tas ir Tavs brīvais laiks utt., bet nu ja nav grūti.

  +1 [+] [-]

, 2008-01-06 18:41, pirms 16 gadiem
Kas tur īsti ir ar to Klaudio un Žunioru? Vai tad viņi jau netika pieteikti Skonto sastāvā pagājšvasar?

  +1 [+] [-]

, 2008-01-06 18:50, pirms 16 gadiem
Es, ceru uz 2 lietām Stolcers atgriezas Anglija un Vaņins MU lai gan tas liekas nerreāli.

  +1 [+] [-]

, 2008-01-06 19:49, pirms 16 gadiem
dažas tiešām izklausas pec pilnigi apsurdam baumam un sagudrojumiem(nesaku, ka Tu esi to autors)... bet nu dazam gribetos noticet!

  +1 [+] [-]

, 2008-01-06 19:55, pirms 16 gadiem
njā ja vaņins būtu MU tad tas tiešām būtu brīnums! spēlēt vin''s ar tiktu zolīdi , jo Van der Saar bieži iedzīvojas traumās

  +2 [+] [-]

, 2008-01-06 20:50, pirms 16 gadiem
paldies

  +1 [+] [-]

, 2008-01-06 22:17, pirms 16 gadiem
Es atceros, kad spēlēju spēli FIFA 07 Klaudio no Palmeiras kādā 7 sezonā overall bija 92... TALANTĪGS... Protams, ka tā ir tikai datorspēle, bet viss var notikt... Vaņins uz MU? Labāk uz kādu citu EPL vai citas līgas klubu...

  -1 [+] [-]

, 2008-01-06 22:53, pirms 16 gadiem
Nu tu palaidi pīli

     [+] [-]

, 2008-01-07 12:07, pirms 16 gadiem
ļoti labs rakst ta turet,lai nakotne arī rakstītu,ļoti interesanti,bet dažadi fakti ir nereali ka vanins mančesterā!!