Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Gazols: "Mums jāuzlabo metienu procents no spēles"

Gazols: "Mums jāuzlabo metienu procents no spēles"
Kobe Braients un Po Gazols
Foto: AP

Pēc Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) Rietumu konferences finālsērijas trešās spēles, kurā Losandželosas "Lakers" komanda svinēja uzvaru pār Denveras "Nuggets" ar 103:97 iespaidos dalījās "Lakers" kluba rezultatīvākie spēlētāji Po Gazols un Kobe Braiants.

Po Gazols: "Mums problēmas sagādāja pretinieku ātrā spēle, tāpēc šobrīd varam būt priecīgi, ka mums izdevās izcīnīt uzvaru. Turpmākajās spēlēs, kuras noteikti nebūs daudz vieglākas, mums noteikti jāuzlabo metienu procents. Denverai ir laba komanda, esmu drošs, ka viņi tā vienkārši nepadosies. Noteikti nāks laukumā un atdos visu spēkus, lai izcīnītu uzvaru. Nedrīkstam būt pašpārliecināti un atslābināties, mums jācenšas izmantot savas iespējas, lai uzvarētu sērijā."

Kobe Braiants: "Šī bija tipiska "play-off" spēle. Mājinieki tādās spēlēs parasti uzsāk labāk un pārliecinošāk un tā tas bija arī šoreiz. Viesiem šajās spēlēs galvenais ir "neiekrist" lielos mīnusos, lai spēles turpinājumā spētu pacīnīties par uzvaru. Mums tas izdevās. Man personīgi labāk patīk spēlēt izbraukumā, kad skatītāji ir pret tevi un vēlas, lai tu zaudētu. Kad tev izdodas realizēt lieliskus metienus, sajūtas ir tiešām labas."

Izmantotie resursi:
nba.com


, 2009-05-24 11:51, pirms 15 gadiem
Cerams piepildīsies Gazola teiktais!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-05-24 12:39, pirms 15 gadiem
Kobe Braients un Po Gazols, tas ir SPEEKS!
, 2009-05-24 13:03, pirms 15 gadiem
ChupaaChubzz rakstīja: Kobe Braients un Po Gazols, tas ir SPEEKS!
Tik tieshaam- pirmstam bija kobe&shaq,shobriid kobe & Gasol
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Džeilens Bransons. Foto. AP/Scanpix

''Knicks'' līderis Bransons septītajā spēlē pret ''Pacers'' iedzīvojies plaukstas lūzumā

Vēlā svētdienas vakarā Ņujorkas ''Knicks'' piedzīvoja zaudējumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences otrās izslēgšanas spēļu kārtas septītajā mačā, ar 109:130 atzīstot Indiānas ''Pacers'' pārākumu. Mačs priekšlaicīgi noslēdzās ņujorkiešu līderim Džeilenam Bransonam, kurš iedzīvojās kreisās plaukstas lūzumā.
Entonijs Edvardss. Foto: AP/Scanpix
16

"Timberwolves" atspēlējas no -20, čempione "Nuggets" tiek gāzta no troņa

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Rietumu konferences finālisti kļuvusi Minesotas "Timberwolves", kas sērijas septītajā spēlē ar 98:90 pārspēja aizvadītās sezonas čempioni Denveras "Nuggets". Spēles laikā Minesotas basketbolisti atspēlēja 20 punktu deficītu.
Indiānas "Pacers" līderis Tairīss Halibērtons ar bumbu. Foto: AFP/Scanpix
10

Savainotie ņujorkieši cīnās, tomēr pret Bostonu spēlēs jaudīgi uzbrukusī "Pacers"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences finālā pirmoreiz kopš 2014. gada spēlēs Indiānas "Pacers", kura konferences pusfināla sērijas septītajā kaujā izbraukumā ar 130:109 sakāva savainojumiem nomocīto Ņujorkas "Knicks".