Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Edgars Bērziņš

Bilapss: "Spēlējām nepacietīgi un negudri..."

Bilapss: "Spēlējām nepacietīgi un negudri..."
Čonsijs Bilapss.
Foto: AFP

NBA kluba Denveras ''Nuggets'' saspēles vadītājs Čonsijs Bilapss pēc šonakt piedzīvotā zaudējuma Rietumu konferences finālsērijā pret Losandželosas ''Lakers'' (97:103) atzina, ka viņa komanda šodien uzbrukumā spēlējusi nepacietīgi un negudri.

''Šis ir ļoti sāpīgs zaudējums, jo mums bija labas iespējas uzvarēt... Jau pirms mača sākuma zinājām, ka būs grūti, jo arī pretinieki apzinājās šīs spēles vērtību. Lielāko spēles daļu aizvadījām ar labu pašatdevi, taču nespēlējām gudri. Manuprāt, uzbrukumā ikviens no mūsu komandas šodien darbojās nepacietīgi. Ikreiz, kad veicām nelielu izrāvienu, pretinieki ātri vien izprovocēja piezīmes un nostādīja mūs vienādā situācijā,'' spēli rezumēja ''Nuggets'' saspēles vadītājs Čonsijs Bilapss.

''Neskatoties uz to, vai esi izcīnījis skaistu uzvaru vai piedzīvojis smagu zaudējumu, tev jābūt īsai atmiņai. Izslēgšanas spēlēs nevar domāt par pagātni, ir jākoncentrējas uz pašreizējo cīņu. Šis ir Rietumu konferences fināls, lielisks basketbols, un zaudējumi ir jāpieņem, taču es ceru, ka pirmdien mēs spēsim izlīdzināt rezultātu. Mūs sagaida ilga un aizraujoša sērija,'' piebilda Bilapss.

Karmelo Entonijs preses konferencē vairāk kritizēja sevi: ''Es šodien vienkārši nerealizēju savus metienus. Nedomāju, ka tas ir ''Lakers'' aizsardzības nopelns, jo viņi, salīdzinot ar pirmajām divām spēlēm, neko īpašu nebija pamainījuši. Daži no metieniem bija pilnīgi brīvi, daži savukārt sarežģīti, tomēr mērķi tie nesasniedza. Tas arī viens no neveiksmes galvenajiem iemesliem...''

Izmantotie resursi:
nba.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-05-24 14:35, pirms 15 gadiem
Vienkārši Kobe šodien bija līmenī, viss!
, 2009-05-24 14:36, pirms 15 gadiem
tad jasanemas un jasak spelet gudrak. es par nuggets!
, 2009-05-24 14:36, pirms 15 gadiem
njaa... jāpiekrīt Carmelo vārdiem!
, 2009-05-24 14:39, pirms 15 gadiem
mahinacijs rakstīja: negudri.. vai tad latvieshu valodaa vaardu pietruukst? :d
Kā tad lai raksta? ''stulbi, tizli..."
, 2009-05-24 14:41, pirms 15 gadiem
caupis rakstīja: Kā tad lai raksta? ''stulbi, tizli..."
neapdomīgi
, 2009-05-24 19:39, pirms 15 gadiem
caupis rakstīja: Kā tad lai raksta? ''stulbi, tizli..."
nepārdomāti
Entonijs Edvardss. Foto: AP/Scanpix
6

"Timberwolves" atspēlējas no -20, čempione "Nuggets" tiek gāzta no troņa

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Rietumu konferences finālisti kļuvusi Minesotas "Timberwolves", kas sērijas septītajā spēlē ar 98:90 pārspēja aizvadītās sezonas čempioni Denveras "Nuggets". Spēles laikā Minesotas basketbolisti atspēlēja 20 punktu deficītu.
Indiānas "Pacers" līderis Tairīss Halibērtons ar bumbu. Foto: AFP/Scanpix
8

Savainotie ņujorkieši cīnās, tomēr pret Bostonu spēlēs jaudīgi uzbrukusī "Pacers"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences finālā pirmoreiz kopš 2014. gada spēlēs Indiānas "Pacers", kura konferences pusfināla sērijas septītajā kaujā izbraukumā ar 130:109 sakāva savainojumiem nomocīto Ņujorkas "Knicks".
Džošs Hārts. Foto. USA Sports Today. Scanpix
1

Avots: Anunobī un Hārts mēģinās piedalīties septītajā spēlē pret ''Pacers''

ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis ziņo, ka Ņujorkas ''Knicks'' savainotie basketbolisti Oudžī Anunobī un Džošs Hārts iesildīsies un lūkos piedalīties šovakar gaidāmajā izšķirošajā duelī pret Indiānas ''Pacers''.