Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Artūrs Zanders

"Lakers" čempionu parādi sponsorēs arī uzņēmēji

"Lakers" čempionu parādi sponsorēs arī uzņēmēji
"Lakers" fani
Foto: AP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Losandželosas "Lakers" čempionu parādes izmaksas pa pusēm segs pats klubs un arī uzņēmēji nevis pilsēta, kā tika plānots iepriekš.

Losandželosā dzīvojošie nodokļu maksātāji varēs izbaudīt šodien paredzēto "Lakers" čempionu parādi, nemaksājot par tās norisi no savas kabatas. Pilsētas mērs Antonio Vilaraigosa pirmdien atklāja, ka ir savākti pietiekami daudz ziedotāju, kas gatavi nosegt nepieciešamo summu 900 000 ASV dolāru apmērā, lai varētu sekmīgi nodrošināt policijas darbu, ielu apkopi un citas organizatoriskas lietas. Galvenokārt šo ziedotāju sarakstā būs dažādi Losandželosas uzņēmēji.

Iepriekš tika plānots, ka šo summu, kas būtu puse no parādes izmaksām, apmaksās Losandželosas pilsēta. Otru pusi segs "Lakers" klubs. Čempionu parāde sāksies šodien 11:00 pēc vietēja laika no "Lakers" mājas spēļu arēnas "Staples Center", bet noslēgsies "Los Angeles Memorial Coliseum", kur tiekot sagaidīti aptuveni 95 000 fanu.

Saistītie raksti:
"Lakers" čempionu parāde notiks trešdien
Losandželosā, iespējams, nebūs čempionu parādes

Izmantotie resursi:
latimes.com


, 2009-06-17 19:32, pirms 15 gadiem
Pilsētai noteikti sit pa kabatu, labi ka atradās cilvēki kas varēja šito noorganizēt
, 2009-06-17 19:39, pirms 15 gadiem
Parādi starp citu var tagad redzēt - atdhe.net: Watch Live Lakers 2009 Championship Parade
, 2009-06-17 21:29, pirms 15 gadiem
Jā džekiem labi klajas nevis ka mums latvija Super krize nenormālisms
Entonijs Edvardss. Foto: AP/Scanpix
9

"Timberwolves" atspēlējas no -20, čempione "Nuggets" tiek gāzta no troņa

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Rietumu konferences finālisti kļuvusi Minesotas "Timberwolves", kas sērijas septītajā spēlē ar 98:90 pārspēja aizvadītās sezonas čempioni Denveras "Nuggets". Spēles laikā Minesotas basketbolisti atspēlēja 20 punktu deficītu.
Indiānas "Pacers" līderis Tairīss Halibērtons ar bumbu. Foto: AFP/Scanpix
9

Savainotie ņujorkieši cīnās, tomēr pret Bostonu spēlēs jaudīgi uzbrukusī "Pacers"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences finālā pirmoreiz kopš 2014. gada spēlēs Indiānas "Pacers", kura konferences pusfināla sērijas septītajā kaujā izbraukumā ar 130:109 sakāva savainojumiem nomocīto Ņujorkas "Knicks".
Džošs Hārts. Foto. USA Sports Today. Scanpix
1

Avots: Anunobī un Hārts mēģinās piedalīties septītajā spēlē pret ''Pacers''

ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis ziņo, ka Ņujorkas ''Knicks'' savainotie basketbolisti Oudžī Anunobī un Džošs Hārts iesildīsies un lūkos piedalīties šovakar gaidāmajā izšķirošajā duelī pret Indiānas ''Pacers''.