Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Artūrs Zanders

Pjetruss pozitīvi noskaņots par spīti zaudējumam finālā

Pjetruss pozitīvi noskaņots par spīti zaudējumam finālā
Mikaels Pjetruss
Foto: AP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) vicečempionu Orlando "Magic" franču uzbrucējs Mikaels Pjetruss pēc zaudējuma NBA finālā saglabā pozitīvismu un cerīgi raugās komandas nākotnē.

"Šī bija brīnišķīga pieredze. Vienmēr esmu sapņojis par iekļūšanu NBA finālos un šī komanda strādāja ļoti smagi, lai to sasniegtu. Tas bija ļoti īpaši. Vēlējos gan, lai mēs uzvarētu čempionātā, bet toties guvām daudzas mācības," dalību izslēgšanas spēlēs izvērtēja Orlando "Magic" uzbrucējs Mikaels Pjetruss.

""Lakers" spēlēja ļoti labi un ceram izdarīt to pašu, ko viņi, nākamgad. Pagājušogad viņi iekļuva NBA finālā, kur zaudēja. Šogad kļuva stiprāki un tagad ir čempioni. Šajā starpsezonā strādāsim smagi, jo gribam kļūt par čempioniem. Iemācījos un izjutu cik smagi ir uzvarēt "play-off". Pašreiz esam nedaudz sašļukuši, bet atgriezīsimies stiprāki," sacīja 27 gadus vecais francūzis. "Domāju, ka dzīve ir laba neskatoties uz jebko, neskatoties uz situāciju, kurā esi, vienkārši vajag smaidu sejā," pozitīvs ir Pjetruss.

Izmantotie resursi:
orlandosentinel.com


, 2009-06-16 21:59, pirms 15 gadiem
lai tev veicās, Mikael!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-06-16 23:15, pirms 15 gadiem
man pietrus vienmēr ir paticis kā spēlētājs.
, 2009-06-18 13:28, pirms 15 gadiem
Captain Jack tak naw norm speletājs!!! tik to vien mak ka mest pa grozu no katras pozicijas. Paskatieties tak ari kadu speli!!!
Entonijs Edvardss. Foto: AP/Scanpix
6

"Timberwolves" atspēlējas no -20, čempione "Nuggets" tiek gāzta no troņa

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Rietumu konferences finālisti kļuvusi Minesotas "Timberwolves", kas sērijas septītajā spēlē ar 98:90 pārspēja aizvadītās sezonas čempioni Denveras "Nuggets". Spēles laikā Minesotas basketbolisti atspēlēja 20 punktu deficītu.
Indiānas "Pacers" līderis Tairīss Halibērtons ar bumbu. Foto: AFP/Scanpix
8

Savainotie ņujorkieši cīnās, tomēr pret Bostonu spēlēs jaudīgi uzbrukusī "Pacers"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences finālā pirmoreiz kopš 2014. gada spēlēs Indiānas "Pacers", kura konferences pusfināla sērijas septītajā kaujā izbraukumā ar 130:109 sakāva savainojumiem nomocīto Ņujorkas "Knicks".
Džošs Hārts. Foto. USA Sports Today. Scanpix
1

Avots: Anunobī un Hārts mēģinās piedalīties septītajā spēlē pret ''Pacers''

ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis ziņo, ka Ņujorkas ''Knicks'' savainotie basketbolisti Oudžī Anunobī un Džošs Hārts iesildīsies un lūkos piedalīties šovakar gaidāmajā izšķirošajā duelī pret Indiānas ''Pacers''.