Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Šķēle: "Pirmais puslaiks bija krimināls"

Jānis Celmiņš

Šķēle: "Pirmais puslaiks bija krimināls"
Armands Šķēle
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Otrajā puslaikā pielikām aizsardzībā, uzbrukumā spēlējām vienkāršu basketbolu – izmantojām trīs, četras sadarbības, neko neizgudrojām un spēle aizgāja," pēc Latvijas Basketbola līgas (LBL) spēles, kurā "Barons / LMT" uzvarēja "VEF Rīga" komandu portālam eSports.lv teica Latvijas čempionu kapteinis Armands Šķēle.

Jau ziņojām, ka spraigā spēles galotnē LBL regulāro čempionātu ar uzvaru (69:68) izdevās noslēgt „Barons” komandai. Pēc spēles portālam eSports.lv īsu komentāru sniedza „Baronu” kapteinis Armands Šķēle, kurš laukumā atgriezās pēc ilgāka laika perioda. „Pirmais puslaiks bija krimināls, spēlējām tā kā mēs to neesam darījuši nekad. Nebija bumbas kustība, spēlējām pavirši ar daudz kļūdām, pārāk daudz ļāvām viņiem uzbrukt no tālienes. Otrajā puslaikā pielikām aizsardzībā, uzbrukumā spēlējām vienkāršu basketbolu – izmantojām trīs, četras sadarbības, neko neizgudrojām un spēle aizgāja,” pastāstīja Šķēle.

Spēlētājs pēc slimības aizvadījis tikai pāris treniņu un šobrīd fiziski jūtoties visai slikti. „Grūti, grūti… Jāsāk spēlēt, lai sasniegtu kaut cik normālu kondīciju. Trīs nedēļas esmu dzīvojis uz antibiotikām un šobrīd nejūtos labi. Dīvaini, bet otrajā puslaikā sajutos nedaudz labāk,” pastāstīja Šķēle.

Vaicāts par tauvojošajām izslēgšanas spēlēm, Šķēle atbildēja – „Domāju, ka mums pat ir labāk, ka jāspēlē arī ceturtdaļfināli. Varēsim labāk sagatavoties pusfinālam. Pagaidām neko negribu teikt par ASK, nospēlēsim pret Liepāju un tad jau redzēs.”

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Spax

  +1 [+] [-]

, 2009-04-15 23:09, pirms 15 gadiem
Spax rakstīja: krimināls ir tavs tuseshanas veids
Neapnīk?
Aizej pakaries.

 +17 [+] [-]

, 2009-04-15 23:17, pirms 15 gadiem
dzekam vajadzetu nopietni apsvert ko velas sasniegt basketbola( iespejams jau to ir izlemis). pagaidam liekas ka vinam tiri labi patik Latvija - nauda pietiekosa, limenis ari atbilstošs. bet nu gribetos, lai sanemas un pacel savus merkus lidz eiroligai. potencials ir - neapsaubami.

  +9 [+] [-]

, 2009-04-15 23:22, pirms 15 gadiem
Stivs rakstīja: dzekam vajadzetu nopietni apsvert ko velas sasniegt basketbola( iespejams jau to ir izlemis). pagaidam liekas ka vinam tiri labi patik Latvija - nauda pietiekosa, limenis ari atbilstošs. bet nu gribetos, lai sanemas un pacel savus merkus lidz eiroligai. potencials ir - neapsaubami.
Piekrītu, jāspēlē augstākā līmenī.
Slēpts komentārs: roby

  +2 [+] [-]

, 2009-04-15 23:53, pirms 15 gadiem
Nu nez vai tik labi ir sakt no 1/4 finala-reali ne ASK ne Baronam navipasi plass speletaju diapazons..Barona arzemju centrs ir tuvu nullei un drosi vien netika atliasts jo nav jau ko vietaa tarast un aizvietotaji ne skelem ne saspelniekam nav....ja ar lauvam bus 3 speles tad nu nekadi svaigie nebus 1/2 un tas pats attiecas ja ASK un pienemsi Barons(ja uzvar lauvas) sava starpaa izspele tuvu maksimalam skaitam spelu pusfinala-finala varetu noplist tiri fiziski

  +3 [+] [-]

, 2009-04-15 23:56, pirms 15 gadiem
pret vefinu barons nenoverteja un mocijas, pret lauvam bus savadak, maciba ieguta

  +1 [+] [-]

, 2009-04-16 11:24, pirms 15 gadiem
Stivs rakstīja: dzekam vajadzetu nopietni apsvert ko velas sasniegt basketbola( iespejams jau to ir izlemis). pagaidam liekas ka vinam tiri labi patik Latvija - nauda pietiekosa, limenis ari atbilstošs. bet nu gribetos, lai sanemas un pacel savus merkus lidz eiroligai. potencials ir - neapsaubami.
http://easyget.lv/sports/5058/
"Barons"/LMT uz trim gadiem pagarina līgumu ar Armandu Šķēli
LETA, 07.02.2008. 15:45

Savukārt, runājot par Šķēli, Vanags atzina, ka abas puses vienošanos panākušas pagājušajā nedēļā. "Pēc Eiropas čempionāta finālturnīra par Armandu bija liela interese no citām komandām, bet tad mēs kategoriski atteicāmies viņu atlaist. Vēlāk viņam radās attieksmes un vēl citādākas problēmas un devām viņam atļauju meklēt citus variantus. Tomēr, šādi abpusēji taustoties, pagājušajā nedēļā panācām vienošanos uz trijiem gadiem. Tagad ar katru spēli no viņa redzam arvien lielāku kapteiņa cienīgu stabilitāti laukumā."

"Šādi vēlamies parādīt savus ilgstošos mērķus un spert nākamo soli. Ja mums neizdosies mērķus sasniegt, tad par katru cenu neturēsim Armandu, neļaujot viņam iet prom no komandas," uzsvēra Vanags.

----
Man domāt, kopš pagājušās sezonas tituliem, īsti soļus uz priekšu vairs neredz. Vai nākamsezon Barons vēl spēlēs ULEB kausā? sportiskie rezultāti nepārliecināja. Viss atkarīgs no kārtējām ULEB izmaņām vai neizmaiņām izspēles kārtībā un citām nejaušībām. BBL sezona viduvēja. LBL pēc regulārās sezonas 3šie.
Iespējams Armands atkal izraisīs interesi Eiropas Čempī. Tad nu kurš grib saderēt, ka Barons šķēršļus liks? un vēl kādus
Kā tad, par "katru cenu neturēsim". Protams, ja kāds pirks par miljonu, tad jau palaidīs

     [+] [-]

, 2009-04-16 13:25, pirms 15 gadiem
Jaunāks viņš nepaliek, bet uz doto mirkli ir iestrēdzis LBL un BBL, cik vēl ilgi viņš te domā palikt, lai mērķi nebūtu zuduši pat teorētiski?

  -2 [+] [-]

, 2009-04-16 15:40, pirms 15 gadiem
kriminālas ir cik tur taas 55 soda biljetes.. bet tas taa..