Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Vanags: "Nezinu, ko darīsim"

Andrejs Siliņš

Vanags: "Nezinu, ko darīsim"
Barons/LMT kluba vadība
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

"Nezinu, ko darīsim," uz jautājumu par Rīgas basketbola kluba "Barons/LMT" nākotni portālam Sportacentrs.com kodolīgi atbildēja kluba ģenerālmenedžeris Andris Vanags.

"Esam Rīgas labākais klubs, mums nav parādu, bet izrādās, ka tas viss neko nenozīmē," sašutumu pauž Vanags, norādot, ka drīzumā gaidāma tikšanās ar kluba prezidentu Ivo Zonni, lai apspriestu kluba turpmāko darbību. "Neredzu iemeslu cīnīties par kaut ko, ja tam nav nekādas jēgas." Vanags norādīja, ka jautājumus par kluba nākotni tikpat labi var uzdot Latvijas Basketbola Savienības (LBS) prezidentam Ojāram Kehrim.

Visu vasaru sporta skolas "Rīdzene" zālē treniņus aizvadīja dažādi basketbolisti, kuri ir bez līgumiem jaunajai sezonai. "Šobrīd treniņi turpinās, ar dažiem spēlētājiem runājam, bet nav jau, ko piedāvāt," neskaidrību par nākotni uzsver Vanags. Tikšanās laikā ar Zonni arī tikšot lemts par to, kur komanda spēlēs jaunajā sezonā. Dalībai LBL klubs jau pieteicies, bet pastāv iespēja, ka "Barons" spēlēs arī Baltijas līgas Izaicinājuma kausā.

Aizvadītajā sezonā "Barons/LMT" kļuva par Latvijas vicečempioniem, finālsērijā piekāpjoties "Ventspils" vienībai.

1 2 46 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +16 [+] [-]

, 2009-09-14 13:38, pirms 15 gadiem
Pašu neizdarības dēļ, tik tālu ir nonākuši! Būtu laicīgi strukturējuši komandu, nekas tāds nenotikos, un nevienam nebūtu ne kādu jautājumu, vai pretenziju ...!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-09-14 13:41, pirms 15 gadiem
sports kolas??? wtf

 +21 [+] [-]

, 2009-09-14 13:47, pirms 15 gadiem
Ko darīt, ko darīt? Nopirkt VEFa maiku un kļut par līdzjutēju!

P.S. Tuvāko dienu laikā gaidāma tikšanās ar Zonni!
Gandrīz tā kā ar Obamu...

  +2 [+] [-]

, 2009-09-14 13:47, pirms 15 gadiem
Man ir aizdomas, ka Latvijā basketbols pro līmenī kā tāds vairs nav vajadzīgs. Pietiks ar junioriem un amatieriem, uz tām spēlēm vismaz aiziet čomaki un vecāki, bet iet uz pro spēlēm un skatīties kā leiši mūs mīca jēgas iet nav.

  +3 [+] [-]

, 2009-09-14 13:48, pirms 15 gadiem
Ko tas dod, ka visu vasaru trenējās ar spēlētājiem, kuriem nav līguma un nevarēja noslēgt līgumus, lai būtu normāli nokomplektēta komanda.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2009-09-14 13:52, pirms 15 gadiem
spokss rakstīja: Ko tas dod, ka visu vasaru trenējās ar spēlētājiem, kuriem nav līguma un nevarēja noslēgt līgumus, lai būtu normāli nokomplektēta komanda.
Es nekad neesmu bijis Barona līdzjutējs -- drīzāk otrādi. Bet tomēr: nokomplektētu vasarā konkurētspējīgu komandu ar labiem spēlētājiem un beigās BBL ieliktu, piemēram, ASK. Un ko tad?
Manuprāt, ar basketbolu vadību un vadīšanas stilu jau kādu laiku kaut kas nav līdz galam kārtībā.

  +2 [+] [-]

, 2009-09-14 13:56, pirms 15 gadiem
visvieglakais, ko var pateikt

  +2 [+] [-]

, 2009-09-14 14:00, pirms 15 gadiem
tomtoms rakstīja: Es nekad neesmu bijis Barona līdzjutējs -- drīzāk otrādi. Bet tomēr: nokomplektētu vasarā konkurētspējīgu komandu ar labiem spēlētājiem un beigās BBL ieliktu, piemēram, ASK. Un ko tad?
Manuprāt, ar basketbolu vadību un vadīšanas stilu jau kādu laiku kaut kas nav līdz galam kārtībā.
Šeit ir jautājums tāds, kas tad šobrīd ir Baronā? Ja gribētu ielikt ASK, tad viņi jau būtu ielikti. To, ka nav spēlētāju, tas gan jāatzīst, ka nav normāli. Kas tas par klubu bez spēlētājiem. Kautgan Baronu jau vajadzēja bīdīt uz priekšu, jo tas nav klubs, kurš turas tikai uz valsts naudu. Paši Barons, sevišķi ģenerālmenedžeris, kurš nevar izdarīt savus pienākumus kā nākas, vien ir vainīgi.

     [+] [-]

, 2009-09-14 14:02, pirms 15 gadiem
Zonnem iespēja ir tikai viena, atlaist Vanagu un pieņemt strādāt gribošu ģenerālmenedžeri. Nav ko Vanagam vaidēt, bet bija jāstrādā un jāpieliek visas pūles, lai līdz šai situācijai nenokļūtu.

 +10 [+] [-]

, 2009-09-14 14:03, pirms 15 gadiem
Labi, pārfrāzēšu savu domu. Neesmu Vanaga vai Zonnes pusē, bet būtu tikai normāli, ja klubam jau pavasarī būtu zināms, kuros turnīros tam būs atļauts startērt, lai vasarā varētu stratēģiski plānot sastāvu, izdevumus utt. Šāda neizlēmība no BBL un LBS puses ir graujoša. Lai startē Lauvas, ja Barons nevar nodrošināt kaut kādas garantijas no savas puses, bet lai tad Lauvām to pasaka jau pēc iepriekšējās sezonas beigām, nevis tieši pirms.

  +7 [+] [-]

, 2009-09-14 14:06, pirms 15 gadiem
Esam Rigas labakais klubs, nav paradu...

Ja ir nauda, tad kur tad ir speletaji????

Un kapec nav nakotnes, LBL tacu pastaves.

  +1 [+] [-]

, 2009-09-14 14:09, pirms 15 gadiem
no vienas puses jā, bet

barons pilnīgi mierīgi varēja spēlētājiem solīt gan BBL eliti, gan LBL. un būtu 0% varbūtība, ka jau ar piesaistītiem spēlētājiem viņus atšūtu. tā kā šādi vanaga argumenti vairāk izklausās pēc attaisnošanās

tomēr novēlu vanagam nepadoties. lainers -> barons -> ir vai nav zonnes, tam ir jāturpinās
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-09-14 14:11, pirms 15 gadiem
Būs žēl, ja tāds klubs kā Barons izbeigs savu pastāvēšanu kā tādu un komandu nokomplektēs tikai un vienīgi ar Barons/Rīdzenes jauniešiem. Piekrītu, ka galvenie s.ūdu taisītāji ir LBS ar Kehri priekšgalā: KĀDA SUŅA PĒC VEF TIKAI PIELAISTS SPĒLĒŠANAI BBL ELITES DIVĪZIJĀ? Ja šis "pasākums" nebūtu noticis, tad tiktu ievērots sportiskais princips, proti, klubi kuri ir izcīnījuši vietu iepr.sezonā, arī spēlētu BBL Elites divīzijā un tikai gadījumā ja kāds no klubiem atsauktu savu dalību (piem. ASK), tikai tad pārējiem ne Elites klubiem piedāvātu iespēju spēlēt. Tad būtu visa tā "putra" ar komandu izvērtēšanu un IESPĒJAMS, ka tad VEF tiktu pielaists spēlēšanai.
Bet no otras puses, ja cien.Vanaga kungs laicīgi būtu uzsācis gatavošanos sezonai, tad izvērtējot ASK, Barons un L.Lauvu varēšanu, Barons tiktu pielaists "stabiļno". Tā kā paši un LBS vainīgi pie esošās situācijas.

  +1 [+] [-]

, 2009-09-14 14:19, pirms 15 gadiem
Ja tagad būtu vasaras sākums tad vēl varētu saprast Vanaga nepārliecinošo taisnošanos bet tagad pats vien vainīgs ar lielo Zonni priekšgalā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-09-14 14:30, pirms 15 gadiem
Hmm vai tad play-offos komenteteji netaica, ka saja sezona Barons ka profesionals klubs vairak nepastaves? Tad visi smejas, bet realitate ir tada, ka Barons ir ziepes tikai pasi savas neizdaribas del.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-09-14 14:43, pirms 15 gadiem
nu jā,sezona nepavisam vairs nav aiz kalniem,bet Vanags ņem un pasaka,ka nezina,ko darīt!
Es nesaprotu,ko var čakarēties,ja tā dalības maksa LBL ir samksāta,tak lieciet jaunos rīdzenes čaļus,lai aug,līmenis tāpat LBL nebūs šausmīgi augsts,līdz ar to uz algu rēķina ietaupīsiet nevis ik mēnesi mainot kādu leģionāru
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-09-14 14:46, pirms 15 gadiem
Nepārmetiet nu tiem, kas kaut ko dara un dara aktīvi! Par vefiņu!

     [+] [-]

, 2009-09-14 14:52, pirms 15 gadiem
kaads nezin vai VEFS paardod keponus ? jaamaina nāģen'
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-09-14 15:11, pirms 15 gadiem
Dynamic rakstīja: Man jau patīk šitie komentētāji.. Par Baronu jums ir pofig, tādēļ jūs te kaut ko murgojat par pašu kļūdām un skabargām.. Barons nav labākā komanda Rīgā?? Nebija godīgi noturējusi vietu BBL? Bija kādas bažas, ka Barons var kļūt par tik vāju komandu kā kaut kāda Zemgale utt? Nē! Tas ir vienkārši izsmiekls. Komanda, kas padsmit gadus veiksmīgi ir piedalijusies LBL, tāpat kā BBL, vienkārši tiek sagrauta..

UN VISPĀR NESTĀSTIET, KA BARONS ŠO VIETU NEBIJA NOPELNIJUSI.
Smirdīgie VEF un Lauvas nebija. Varēsim ierēkt par liepājniekiem un valmieriešiem sezonas laikā..
nu ok, bet ja tagad buutu ASK , tad vinjiem buutu priekshroka... pats zini kur palika Barons BBL

  +3 [+] [-]

, 2009-09-14 15:16, pirms 15 gadiem
bet ja godiigi tad pie visa vainiigi ir LBS tas pats ar liepaajas lauvaam peeksnji vinjiem pasaka ka vinji speelees elitee un tagad pashi lasiijaat ko misus teica ka jaameklee jauni speeleetaaji jo nepiecieshams pastiprinaajums elites diviizijai tieshi tas pats ar baronu, kaa var komplekteet sastaavu ja nezini kur speeleesi!!!

  -2 [+] [-]

, 2009-09-14 15:21, pirms 15 gadiem
Vienīgais, apvienoties ar ASK, tas būtu spēks un būtu ko likt pretī jaunajai BKV. Bet tur jau mijas biznesa intereses, un tas ir vienīgais kas rada problēmas šai gadījumā!

  +1 [+] [-]

, 2009-09-14 15:41, pirms 15 gadiem
patiesībā situācija ļoti normāla, nav ko celt paniku - budžets ir, līdz ar to visas iespējas nokomplektēt normāla līmeņa komandu ar vietējiem spēlētājiem, no kuriem pusei vajadzētu būt jaunajiem..
LBL jācīnās par medaļām, bet BBL par iespēju nākamgad atkal spēlēt elitē..
..ļoti pateicīga situācija, kad ielikt labus pamatus turpmākai un PĀRDOMĀTĀKAI kluba attīstībai..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-09-14 16:03, pirms 15 gadiem
Dynamic rakstīja: Kas ir LBL? Cik spēles ir tajā LBL? nepaliec smieklīgs.. aizvadīt pāris mačus ar VEF un BKV, ko tālāk? sisties ar bukiem, ķeizariem, valmieriešiem? .. Kā barons dabūs naudu, ja spēlēs ar tādām komandām?
Sisties ar Valmieru? Dargumin, Valmiera paslaik ir Eiroligas top komanda, salidzinot ar to sastavu, kas ir Barona riciba jeb precizak nav. Nebrauc virsu Valmierai, labak izskaidro, kapec nekas kops pavasara netiek darits Barona nometne.
1 2 46 komentāri