Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Fenerbahçe" un "Maccabi" Eirolīgas spēle 4. janvārī notiks Panevēžā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Fenerbahçe" un "Maccabi" Eirolīgas spēle 4. janvārī notiks Panevēžā
Stambulas "Fenerbahçe" basketbolisti Skotijs Vilbekins (Nr. 3) un Džonatans Motlijs (Nr. 0). Foto: Fenerbahçe Beko

Stambulas "Fenerbahçe" un Telavivas "Maccabi" duelis ULEB Eirolīgas 19. kārtā norisināsies samērā netālu no Latvijas esošajā Panevēžas pilsētā, vēstīts sacensību mājaslapā.

Sākotnēji spēlei bija paredzēts notikt Stambulā, tomēr Turcijas kluba puse neesot spējīga garantēt Izraēlas vienības basketbolistu un darbinieku drošību. Spēli 5600 ļaužu ietilpīgajā arēnā Panevēžā varēs apmeklēt jebkurš interesents.

Šomēnes "Fenerbahçe" trenēšanas grožus no atlaistā grieķa Dimitra Ituda pārņēma Šarūns Jasikēvičs, kura vadībā Stambulas komanda pārtrauca četru zaudējumu virkni un uzvarējusi piecās spēlēs pēc kārtas.

"Fenerbahçe" un "Maccabi" vienības Eirolīgā aizvadītajās 16 kārtās guvušas pa deviņiem panākumiem. Šāda bilance ir arī Atēnu "Panathinaikos", "Monaco", Belgradas "Partizan", "Valencia" un Vitorijas "Baskonia" komandām.

Izmantotie avoti:
https://www.euroleaguebasketball.ne...

     [+] [-]

, 2023-12-28 20:50, pirms 5 mēnešiem
cik maksa biļete?