Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Barons" vēl vērtē Eirokausu nosacījumus

"Barons" vēl vērtē Eirokausu nosacījumus
Barons/LMT kluba vadība
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Basketbola klubs "Barons" vēl vērtē nosacījumus, kādi ir jāizpilda, lai piedalītos Eirokausos 2009./2010. gada sezonā, šodien sarunā eSports.lv atklāja kluba ģenerālmenedžeris Andris Vanags.

Gaidāmajā sezonā "Barons" gribētu spēlēt Eirokausos, bet pagaidām ir daudz neskaidrību. "Mums vēlu iedeva piedāvājumu ar nosacījumiem dalībai Eirokausos - 18. jūnijā, bet atbildēt prasīja jau nākamajā dienā. Tik ātri nebija iespējams izvērtēt - ko piedāvā, kādi nosacījumi, kāda drošības nauda, utt. Bija nepieciešams iegūt vairāk informācijas, lai pieņemtu lēmumu. Kopumā "Barons" nostāja ir pozitīva, lai piedalītos Eirokausos, taču vispirms ir jāizvērtē, kādi ir nosacījumi," iespējamo "Barona" dalību Eirokausos komentēja kluba ģenerālmenedžeris Andris Vanags.

Kā pastāstīja Vanags, tad tuvākajā laikā plānotas sarunas ar sponsoriem, kad arī tiek cerēts ieviest skaidrību par nākamās sezonas budžetu. "Ir liela neskaidrība ar televīzijām. Nevaram sponsoriem pateikt, kāda šajā ziņā būs situācija," uz kārtējām neskaidrībām norādīja Vanags.

"Sastāva komplektācija būs atkarīga no tā, cik lielu budžetu izdosies savākt. Arī pagājušajā sezonā bija līdzīgi, ilgi nebija skaidrības," sacīja Vanags. "Šogad ceram, ka tāda būs ap jūlija sākumu, taču vienalga grūti sponsoriem kaut ko solīt, jo viss vēl var izvērsties neprognozējami. Veidojot sastāvu, orientēsimies uz latviešu spēlētājiem - protams, ja vien nebūs kā pagājušogad, kad par viena latvieša prasīto cenu varējām dabūt trīs ārzemniekus."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2009-06-26 16:23, pirms 15 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Baronam kaut kas aiz ādas! Ka tik nav tā, ka savāc tik labu sastāvu un novinnē to kausu un tiek eirolīgā! Patreiz it kā vēl muhļī, neko nesaka, jo negrib izpaust savus plānus.
Visos sporta veidos tā ir un visos klubos cenšās visu noklusēt ..

 +13 [+] [-]

, 2009-06-26 16:25, pirms 15 gadiem
Turās barons
Slēpts komentārs: aldaris
Slēpts komentārs: ZhanisVimba
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-06-26 17:08, pirms 15 gadiem
aldaris rakstīja: podaa baronu
es dzeru alu, bet podā tādus aldarus!!!

  +1 [+] [-]

, 2009-06-26 17:28, pirms 15 gadiem
..nu nez cik nopietns spēks nākamsezon būs Barons - ķipa orientēsies uz latviešu spēlētājiem, bet kur tad tādus ņems? Ja aiziet Bērziņš ar Šķēli, tad pagaidām paliek Kravčenko, Viļums, Brūniņš, Skirmants, Zeidaks, Kārlis: ar tiem Eirokausā nav aršana. Līdz šim ar viesspēlētāju piesaisti arī īpaši nav veicies (domāju jaunos amerikāņus, nevis jau sevi pierādījušus spēlētājus, kuriem attiecīgi jāmaksā)..

     [+] [-]

, 2009-06-26 17:48, pirms 15 gadiem
ZhanisVimba rakstīja: Sapņo vien. Vispirms lai tiek ar financiālajām problēmām galā.
vinjiem finansialas problemas nemaz nav bijusas!!!
Slēpts komentārs: ZhanisVimba

  -1 [+] [-]

, 2009-06-26 18:03, pirms 15 gadiem
Nu cik zinu, tad Baronam šobrīd viss ir lielā pakaļā. Visi atlaisti un iespējams būs sastāvs ar ko LBl uzspēlēt. Ja būs BBL , tad jau gan arī tur spēlēs. Valstī reāli nav naudas, ne pašvaldībai, ne privātajiem. Sezona būs garlaicīga un skumja!

  +5 [+] [-]

, 2009-06-26 19:14, pirms 15 gadiem
ZhanisVimba rakstīja: Sapņo vien. Vispirms lai tiek ar financiālajām problēmām galā.
vairāk gan izskatās,ka tādas probēmas ir tev,jo nevari atļauties nopirkt jaunu plati-tik mal un mal venu un to pašu

  +1 [+] [-]

, 2009-06-26 22:42, pirms 15 gadiem
johnnis rakstīja: Nu cik zinu, tad Baronam šobrīd viss ir lielā pakaļā. Visi atlaisti un iespējams būs sastāvs ar ko LBl uzspēlēt. Ja būs BBL , tad jau gan arī tur spēlēs. Valstī reāli nav naudas, ne pašvaldībai, ne privātajiem. Sezona būs garlaicīga un skumja!
protams ka visi atlaisti.. liigumi lauzti, jo pa tadiem cipariem neviens vinjus nenjems.. tiks piedavaati jauni liigumu ar algaam kas atbilst sibrizha situacijai... nevis algam kas bija treknajos gados

     [+] [-]

, 2009-06-27 09:06, pirms 15 gadiem
nu kas te notieka s??? LBS saka ka pieteikšanās laiks ir beidzies ,bet barons saka ka vēl domās un izvērtēs .....
vai nepietiks mānīt lasītājus un izskaidrpt kas tur ir īsti ar tiem datumiem ????
kaut gan es šaubos vai LBSā kāds vispār var ko izskaidrot ......

  +1 [+] [-]

, 2009-06-27 15:52, pirms 15 gadiem
ZhanisVimba rakstīja: Sapņo vien. Vispirms lai tiek ar financiālajām problēmām galā.
vai tik tev veel grauzh par ASK likteni?