Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Banki un Lomaža pārstāvētais "Virtus" pagarina līgumu ar veterānu Heketu

Agris Suveizda

Banki un Lomaža pārstāvētais "Virtus" pagarina līgumu ar veterānu Heketu
Daniels Hekets paraksta jaunu līgumu. Foto: virtus.it

Lukas Banki trenētais un Riharda Lomaža pārstāvētais Itālijas basketbola klubs Boloņas "Virtus" pavēstījis par sadarbības pagarināšanu ar 36 gadus veco aizsargu Danielu Heketeru, kurš līgumu parakstījis līdz 2026. gada vasarai.

Itālijā dzimušais, uzaugušais un Itālijas izlasi pārstāvējušais amerikāņu izcelsmes spēlētājs dzimtenē spēlēja līdz 2015. gadam, pārstāvot Trevīzo, Pezāro, Sjēnas un Milānas komandas, bet līdz 2022. gada pavasarim pārstāvēja ārzemju klubus Pirejas "Olympiacos", Bambergas "Brose" un Maskavas CSKA, ar ko 2019. gadā kļuva par Eirolīgas čempionu.

Pēc Krievijas plaša mēroga iebrukuma Ukrainā Hekets atgriezās Itālijā un pievienojās Boloņas "Virtus", kam drīz vien palīdzēja izcīnīt ULEB Eirokausu un atgriezties Eirolīgā. Viņa rēķinā arī divi Itālijas superkausi.

Šosezon "Virtus" gan Eirolīgā (15-7), gan Itālijas čempionātā (12-5) ieņem trešo vietu. Eirolīgā Hekets ir sācis 20 no 21 spēles un vidēji 24,6 minūtēs sakrājis 9,1 punktu, 4,0 piespēles, 3,3 atlēkušās bumbas, 1,0 pārtvertas bumbas un 1,7 kļūdas, bet vietējā līgā sācis 19 spēles un vidēji 19,8 minūtēs nopelnījis 6,5 punktu, 3,4 piespēles un 3,1 atlēkušo bumbu. Eirolīgas karjerā Hekets ir aizvadījis 296 spēles un vidēji 22,6 minūtēs atzīmējies ar 8,3 punktiem, 3,0 piespēlēm un 2,6 atlēkušajām bumbām.

Eirolīgas sezonu "Virtus" turpinās ar izbraukuma spēlēm pie tiešajām konkurentēm Stambulas "Fenerbahce" (ceturtdien) un "Barcelona" (trešdien), bet Itālijas čempionātā svētdien uzņems "Napoli".

Izmantotie resursi:
https://www.virtus.it/news/daniel-h...