Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Kalniņš: "Kijeviešu sūkstīšanās ir nepamatota!"

Kalniņš: "Kijeviešu sūkstīšanās ir nepamatota!"
Ģirts Kalniņš
Foto:Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Latvijas basketbola kluba "ASK Rīga" ģenerālmenedžeris Ģirts Kalniņš par nepamatotām nosaucis Ukrainas komandas "Kyiv" pārstāvju pretenzijas saistībā ar treniņa laiku nenodrošināšanu dienu pirms trešdien paredzētās ULEB kausa izcīņas spēles.

Jau ziņojām, ka Latvijas un Baltkrievijas U-20 hokeja izlašu spēles dēļ Kijevas klubam nebija iespēja trenēties "Arēnā Rīga", savukārt blakus esošajā Olimpiskajā Sporta Centrā (OSC) Ukrainas klubam nācies par 50 minūtēm atlikt treniņu, jo ievilkusies basketbola spēle starp "VEF Rīga" un "Nevežis". Problēmas ar to neesot beigušās - pat nepaspējot kārtīgi iesvīst, basketbolistiem nācies atstāt zāli jau pēc četrdesmit minūtēm paredzētās pusotras stundas vietā, jo treniņu uzsākusi kāda mini-futbola komanda.

"Kijevas klubam acīmredzot ir ļoti īpatnējs direktors, kurš absolūti nekomunicē ar saviem darbiniekiem. Bijām viņu brīdinājuši par to, ka "Arēna Rīga" nebūs pieejama," sarunā ar portālu eSports.lv skaidroja Kalniņš.

"ASK Rīga" amatpersona arī norādīja, ka viesu komanda pēc futbolistu atnākšanas neesot tikusi dzīta prom, bet varējusi turpināt trenēties. "Viņi paši izvēlējās aiziet, tādēļ pretenzijas ir nepamatotas," piebilda Kalniņš.

Latvijas čempionvienības vadība ir saglabājusi saraksti, kas notikusi abu klubu starpā un kurā ukraiņu puse par situāciju ar treniņiem brīdināta, tādēļ jebkādu tālāku "Kyiv" komandas pretenziju gadījumā "ASK Rīga" ar šo saraksti iepazīstinās ULEB kausa vadību.

Atgādināsim, ka trešdien notikušais mačs noslēdzās ar Ukrainas komandas uzvaru 81:72.

  +3 [+] [-]

, 2007-12-20 17:31, pirms 16 gadiem
hahaha laaaps! sanjemiet smurgulji!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2007-12-20 17:39, pirms 16 gadiem
Gan jau ka tagad, ka Kijevieši vinnēja nekāds skandāls nebūs, ja būtu zaidējuši tad gan atrunas - mēs zaudējām, jo nebija trenniņu apstākļu u.t.t.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2007-12-20 17:45, pirms 16 gadiem
Un kā parasti sūkstās mūsējie - te ēdiens slikts, te zāle auksta. Nu šoreiz jau ir ČP, ja treniņlaiks zālē, kurā nezmaz nebūs jāspēlē aizkavējas par 50 min. ULEB jau nav nekāds kaktu turnīrs, kurā tā vienkārši var noņemt 50 min no atpūtas. Kijev ir pie vienas vietas, ka Rīgā ir problēmas ar zālēm un ka VEF spēle aizkavējās. Varēja treniņam sameklēt vietu, kur pirms tam nebija spēle! Sūdīga organizācija!

  -2 [+] [-]

, 2007-12-20 17:47, pirms 16 gadiem
Viss super,kad konkrēta amatpersona dod konkrētu atbildi. Viss jau rodas neinformētības dēļ un visi te "cepās".
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2007-12-20 17:52, pirms 16 gadiem
To Sniedziņš
Godmanis precas ar Annu Orlovu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: calcio2

  +2 [+] [-]

, 2007-12-20 18:43, pirms 16 gadiem
Ir kokreeti noteikumi,kurus ir pieneemusas visas komandas,kuras ir piekritushas speeleet ULEB kausaa. Ja Riigas ASK vadiiba ir palikusi parakstu zem dokumenta,kuraa apnemas nodrosinaat konkreetas lietas,tad viniem siis lietas arii ir jaanodroshina. Saprotami ir Kijev iebildumi, jo var saprast un pienemt,ka nav pieejama Areena Riiga, bet ja peec tam tev veel vairaak kaa pusstundu jaagaida, lai saaktu treneeties un peec pus trenina tev gar laukuma malu saak skraidiit fuutzaalisti, tad tas jau nu gan vairs nav pienemams. ASK vadiibai vajadzeeja sagaadaat labaako pieejamo zaali un veel kaadas ekstras uzsaukt, lai kompenseetu speelu zaales nepieejamiibu, bet taa vietaa vini iegruuz pretiniekus kaut kaadaa kaktaa, nenodrosinot normaalus treninus un peec tam tas pusidiots, kurs to visu noorganizee, apgalvo, ka kijeviesiem nav iemesla suudzeeties... Ceru, ka soda naudu ko piespriediis ULEB vadiiba samaksaas pats ASK menedzeris...
Slēpts komentārs: Namejs latgaļu karotājs

  +1 [+] [-]

, 2007-12-20 18:51, pirms 16 gadiem
o jo

  +4 [+] [-]

, 2007-12-20 18:51, pirms 16 gadiem
Šeit gan ir viena būtiska nianse. Es gan nezinu precīzi ULEB nolikumu, bet BBL un FIBA turnīros pretiniekiem obligāti ir jānodrošina treniņš spēles arēnā tikai spēles dienas rītā. Iepriekšējā dienā var treniņu likta arī citā zālē.
Slēpts komentārs: killo2000

  +2 [+] [-]

, 2007-12-20 18:57, pirms 16 gadiem
Nu tik un tā smuki nav, ka tavā treniņā ierodas minifutbola komanda... Es arī ietu prom!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2007-12-20 20:50, pirms 16 gadiem
ASK auni !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-12-20 21:13, pirms 16 gadiem
vara jau būt, ka mūsējiem taisnība, bet es arī nebūtu priecīgs, ja manā trenniņā kaut kādi amatiera futbolisti atnāktu un blenztu, protams, ka ietu prom, tā ka no cilvēciskā viedokļa mazliet kaholus saprotu

  -2 [+] [-]

, 2007-12-20 21:39, pirms 16 gadiem
jā, formāli attaisnojumi... diženā ASK tēlu nedrīkst aizēnot nekas - domāju Kalniņam jāiesūdz Kyiv tiesā!

  -3 [+] [-]

, 2007-12-20 22:07, pirms 16 gadiem
Nu gudrie d---ēji!!!
Ko tad ASK vajadzēja darīt! Izdzīst hokejistus no arenas! Tik pat labi LHF vainīga, jo neaskaņoja ar ASK neko. Notiek jauniešu čempis un viss, a to, ka Kyiv vajadzēs trenniņu dienu iepriekš piemirsa!
Ai... da lai tie ukraiņi ieskrienās trīs mājas tālāk....

  -1 [+] [-]

, 2007-12-20 22:17, pirms 16 gadiem
Kalniņš un Buļs ir personas, kuras atrodas amatos, kuros tām nevajadzētu atrasties, bet tā nu ir sanācis, ka viņi ir attiecīgi "ASK Rīga" un "TTT Rīga". Pārējais jau ir sekundārs. Un Kalniņa taisnošanās ir vairāk nekā smieklīgi, neesi spējis nodrošināt normālu viesu komandas darbu, tev ir jāatkāpjas. Viss. Variantu nav. Protams, tā ir utopija cerēt sagaidīt, ka kāds no šiem menedžeriem atkāpsies, jo viņiem, visticamāk, palīdzēs spēcīgā "aizmugure" LBS. Kuram kādā veidā to ir izdevies nodrošināt - tas ir cits jautājums. Buļa gadījumā - publiski pieejama info, papētiet LBS ziedotāju sarakstus, jautājumi būs lieki.

  +1 [+] [-]

, 2007-12-20 23:11, pirms 16 gadiem
''Andris Vētra, 2007-12-20 22:17, moderators''

Tieš tā, Andri !

     [+] [-]

, 2007-12-20 23:17, pirms 16 gadiem
Andris Vētra? Tu esi stulbs. baigi godīgais atradies. Varētu domāt, ka nekad neesi pārkāpis satiksmes noteikumus. Pārkāpi? Tad noliec tiesības uz galda un sodi pats sevi un kādu laiku brauc ar trolejbusu!
Vajag jau jēgt atšķirt būtiskus pārkāpumus no nebūtiskiem un neprasīt skalpus uz līdzenas vietas.
Pat olimpiskajās spēlēs rīkotāji pieļauj visādas atkāpes, taču ja notiek normāla komunikācija, neliela paskaidrošana utt., tad nekādu problēmu. Pats ULEBs pat nevar visas savas prasības izpildīt.. a mēs te uzreiz savējiem pa purnu.
Un vēl- kretīniska izklausās brēkšana , ka šiem zēniem jāatkāpjas no saviem amatiem. Vai tad mums ir daudz menedžeru, kuri daudz maz iebraukuši Eiropas lietu kārtībā un prasībās?
Par anbdra vetras personisko ieinteresētību es pat nedomāju, jo ar tik aprobežotiem uzskatiem šādiem darbiem nevar laist pat tuvumā..

  -1 [+] [-]

, 2007-12-21 00:03, pirms 16 gadiem
daļēji piekrītu manuchara teiktajam,bet nu tas ir "mazliet stulbi" tag k-ko te atmazgāties un pateikt- sūkstīšanās ir nepamatota! kas te k-kāds bērnudārza gids pa smilšukasti atradies tas kalniņš? menedžers nopietnā organizācijā.. ok,saprotu,ka iespējams labāk gribēdami organizatori treniņam paredzētās telpas ierādīja attāluma ziņā tuvajā osc,bet pag- bija tak zināms,ka 1ns mačs norisinās,a pēc tam vēl k-kādi treniņi notiek.. tas garšo pēc nespējas komunicēties no ask puses.. ķeizarmežs,daugavas sn,varbūt vēl kāda mazāk noslogota zāle ir rīgā.. vai nav? paņem trubu rokās un uzzini.. menedžeris.. un peč tam pateikt,ka redz nez kpc,kijevieši bija neapmierināti. kur loģika?

     [+] [-]

, 2007-12-21 00:26, pirms 16 gadiem
manuchar, ja viņš būtu atzinis, ka ir kļūdījies un normāli atvainotos (vismaz parādot attieksmi, ka nākotnē darīs visu, lai nekas līdzīgs neatkārtotos), ka nav sanācis viss tā, kā vajadzēja, tad es neko neteiktu, bet te vēl noraida visai pamatotos iebildumus. Lūk, tā jau ir nespēja atzīt kļūdas un uzņemties atbildību.

Pareizi pateici, ja notiek normāla komunikācija. Acīmredzot tāda nav bijusi, un šis nav tas gadījums, kad zaudētāji meklētu attaisnojumus, jo Kijevas klubs jau uzvarēja.

Protams, ka man nav nekādas personīgas ineterses šajā jautājumā, tīri skatījums no līdzjutēja puses.

     [+] [-]

, 2007-12-21 18:02, pirms 16 gadiem
Sūdi sūdu galā
Izrādās Milidžs un Bramlets vēl strādājuši bez darba atļaujas. Sods jāmaksā Kalniņam!
Bet arī šīs ziņas nav portālā. Par basketu tikai labās ziņas liekam, ko?