Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

ULEB kausa izcīņas 9. nedēļas MVP – Pekers

ULEB kausa izcīņas 9. nedēļas MVP – Pekers
Kaja Pekers gūst kārtējos divus punktus
Foto: SCANPIX SWEDEN

"Besiktas" basketbolists Kaja Pekers atzīts par ULEB kausa izcīņas devītās nedēļas vērtīgāko spēlētāju, kas mačā pret portugāļu "Ovarense Aerosoles" nodemonstrēja lielisku sniegumu.

Visā spēlē uzvaru ar 90:84 izcīnīja turku "Besiktas" komanda, kur par lielāko uzvaras kaldinātāju ir jāmin tieši Pekers. Šis spēlētājs devās savas komandas sākumsastāvā, kur laukumā pavadīja 30 minūtes. Šajā laikā viņš guva 25 punktus, turklāt realizējot 11 no 12 divpunktu metieniem, izcīnīja 10 bumbas zem groziem, atdeva divas rezultatīvas piespēles, kā arī pārtvēra trīs pretinieku piespēles. Jāatzīmē, ka šī spēlētāja lietderības koeficients bija +38.

Noteikti jāatzīmē arī Trevīzo "Benetton" spēlētājs Laionels Čalmerss, kurš spēlē pret "Artland Dragons" (82 - 64 uzvarēja "Benetton" – aut.) guva 29 punktus, izcīnīja septiņas bumbas zem groziem, kā arī atdeva trīs piespēles. Arī šim spēlētājam lietderības koeficients visai augsts +33.

Kā trešais pretendents uz devītās nedēļas vērtīgākā spēlētāja titulu tika minēts "BK Ventspils" aizsargs Džimijs Baksters, kurš zaudētajā spēlē pret "Elan Chalon" basketbolistiem guva 27 punktus, turklāt realizējot visus 10 soda metienus, kā arī izcīnīja astoņas bumbas zem groziem. Arī Baksteram pozitīvs lietderības koeficients +32.

Izmantotie resursi:
www.ulebcup.com

Slēpts komentārs: kristaps666
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-16 23:02, pirms 16 gadiem
Vajadzeeja baxteram dot...
Vinjs laab nospeeleeja...