Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristiāns Dilāns

Žurnālists: Trinkjēri tuvojoties sadarbības turpināšanai ar Kauņas ''Žalgiris''

Žurnālists: Trinkjēri tuvojoties sadarbības turpināšanai ar Kauņas ''Žalgiris''
Andrea Trinkjēri un Rolands Šmits. Foto: BC Žalgiris Kaunas

Lietuviešu basketbola žurnālists Donāts Urbons vēstī, ka itāļu speciālists Andrea Trinkjēri esot tuvu līguma pagarināšanai ar Lietuvas basketbola flagmani Kauņas ''Žalgiris'', ko pārstāv arī Rolands Šmits.

55 gadus vecais itāļu basketbola treneris Andrea Trinkjēri par ''Žalgiris'' stūrmani kļuva šā gada janvārī, aizstājot Kazi Maksvīti. Puses vienojās par sadarbību līdz nākamās sezonas beigām ar iespēju starpsezonā klubu pamest. Sagaidāms, ka Trinkjēri šo iespēju neizmantos un tuvākajā laikā tiks oficiāli apstiprināts kā zaļi-balto galvenais treneris arī nākamajā sezonā.

Pēc Trinkjēri stāšanās galvenā trenera amatā ''Žalgiris'' 17 Eirolīgās spēlēs izcīnīja deviņas uzvaras un teju līdz pamatturnīra izskaņai cīnījās par vietu pārspēlēs.

Trinkjēri vadībā ''Žalgiris'' uzbrukuma reitings bija starp desmit labākajiem Eirolīgā, bet aizsardzības reitings – labākajā pieciniekā.

Izmantotie resursi:
https://basketnews.com/news-204377-...


, 2024-04-15 17:50, pirms 2 mēnešiem
Pie viņa Šmits sēdēs uz beņķa. Jātinas prom !
, 2024-04-15 23:58, pirms 2 mēnešiem
Piekrītu. Šmitam tā ir slikta ziņa. Kaut gan viņam vislielākā alga Žalgirī
Mārtiņš Gulbis 2023. gada 11. oktobrī Salaspilī. Foto: Ritvars Stankevičs
7

Ceturtdaļfināli Eirolīgā un Eiropas kausā: Mārtiņš Gulbis noslēdz darbu ar TTT

Mārtiņš Gulbis ir noslēdzis četru gadu darbu basketbola klubā "TTT Rīga", ceturtdien, 30. maijā, kļuva zināms Sportacentrs.com . Speciālists turpinās veikt galvenā trenera pienākumus Latvijas sieviešu valstsvienībā – un tā ir viņa prioritāte.
Luka Banki. Foto: Virtus Bologna
8

Medijs: ''Baskonia'' varētu mēģināt piesaistīt Banki vakantajā trenera vietā

Boloņā bāzētais medijs ''Repubblica'' ziņo, ka Spānijas ACB klubs ''Baskonia'' šajā starpsezonā atkārtoti varētu mēģināt piesaistīt Latvijas izlases un ''Virtus'' galveno treneri Luku Banki. Kluba trenera vieta kļuva vakanta pēc tam, kad netika turpināta sadarbība ar Duško Ivanoviču.
Paula Strautmane. Kolāža: Charnay Basket

Latviešu rokāde "rozā kreklos": Paula Strautmane spēlēs Francijas elitē

Paula Strautmane 2025. gada sezonā pārstāvēs Francijas virslīgas klubu "Charnay Basket", otrdien, 28. maijā, informēja komandas preses dienests. Aizvadītajā sezonā klubā spēlēja Kate Vilka.