Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Panathinaikos" izvelk uzvaru Barselonā

Vakar vakarā ULEB Eirolīgas C apakšgrupas spēlēs uzvaras izcīnīja Atēnu "Panathinaikos" un Madrides "Real", kuras attiecīgi pārspēja "AXA Barcelona" un Belgradas "Partizan".

Pirmā spēle iesākās ar spēli, kas ritēja punkts – punktā un izšķirošu pārsvaru neviena no komandām neieguva. Pēc pirmās ceturtdaļas ar viena punkta pārsvaru varēja lepoties viesi, "Panathinaikos" basketbolisti – 15:16. Toties spēles otrajā ceturksnī daudz veiksmīgāk nospēlēja barselonieši, kas trīs reizes pēc kārtas piespieda kļūdīties "zaļos", kas sešas minūtes pēc kārtas nespēja gūt ne punkta. Puslaika pārtraukumā kā uzvarētāji devās "AXA Barcelona" basketbolisti, kas bija sakrājuši jau 14 punktu pārsvaru – 32:18.

Spēles otro cēlienu veiksmīgi uzsāka "Panathinaikos", kas spēja pārsvaru samazināt un pat izvirzīties vadībā, bet spēles stils palika nemainīgs – nervoza un nerezultatīva spēlē. Pēc mača trešās ceturtdaļas tablo Barselonā neradīja par labu nevienai no komandām – 44:44.

Spēles galotnē uzvarētāju noteica sagadīšanās un veiksme, kas šoreiz bija trenera Obradoviča vadīto basketbolistu sabiedrotie, bet nekas šajā spēlē viņiem nenāca viegli. Ceturtdaļa iesākās ar Barselonas basketbolistu izrāvienu, kas arī bija lielākais iegūtais pārsvars, mājinieku izrāviens 11:0 bija vērā ņemams, bet interesantākie notikumi tikai vēl sekoja. Ilgi "zaļie" zaudētājos nepalika un pēc Carcariss un Hatcivrettas trīspunktu metieniem "Panathinaikos" bija atpakaļ spēlē – 51:52 viņu labā. Pēdējā spēles minūte bija patiešām elpu aizraujoša. Vispirms 31 sekundi pirms mača beigām grieķu kluba uzbrucējs Spanulis realizēja trīspunktu metienu - 54:55. Uzreiz pēc iemestā tālmetiena "Panathinaikos" izmantoja presingu un piespieda kļūdīties Barselonas basketbolistus, kas zaudējuši bumbu 14,9 sekundes pirms mača beigām pārkāpa noteikumus pret Diamantidi, kurš realizēja tikai vienu no diviem "sodiņiem" – 54:56. Spēles atlikušajā laikā "Barcelona" basketbolisti realizēja tikai vienu no svarīgajiem diviem soda metieniem un zaudēja ar minimālo - 55:56.

"Panathinaikos" rindās rezultatīvākais bija Kostas Carcariss, kurš guva 20 punktu (3pt 5/9). Savukārt zaudētājiem produktīvākais bija Rodžers Grimau, kura kontā 17 punkti, tiesa viņš spēles galotnē neiemeta izšķirīgo soda metienu.

C apakšgrupas otrā spēlē arī diezgan sīvā spēlē uzvaru izbraukumā, Belgradā izcīnīja Madrides "Real", kas ar rezultātu 80:72 uzveica vietējo "Partizan" vienību. Spāņu vienībā rezultatīvākie bija Felipe Reijess un Alekss Mumbru, kuru kontos attievīgi 15 un 14 punktu. Savukārt zaudētājiem labākie bija Milts Palacio un Dušans Kecmans, abiem pa 13 punktiem.

Izmantotie resursi:
www.euroleague.net

  +2 [+] [-]

, 2008-01-11 00:57, pirms 16 gadiem
shiivakara lielaakais trilleris vienoziimiigi...


speele vnk super!!!!!

  +2 [+] [-]

, 2008-01-11 01:01, pirms 16 gadiem
ļoti švaki Šaras nospēlēja.. 25 minūtēs 4p. (1/4 2p., 0/2 3p. 2/2 1p.), pāris piespēles un 5 kļūdas...

  -3 [+] [-]

, 2008-01-11 01:02, pirms 16 gadiem
man pēdējā ceturtdaļa nogļukoja pleijers un vairs nevarēju ejošu linku dabūt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-11 14:30, pirms 16 gadiem
tik zeel, gribeeju lai uzvar Barca !