Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Kručkausks: "Uzvara arī Amerikā ir uzvara"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Kručkausks: "Uzvara arī Amerikā ir uzvara"
Gintars Kručkausks
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

"Daudz kļūdījāmies, tomēr uzvara arī Amerikā ir uzvara," pēc sporta kluba "Cēsis" panākuma FIBA Eiropas kausa debijas basketbola spēlē pret Zagrebas "Medveščak" optimistisku noskaņojumu uzturēja vienības galvenais treneris Gintars Kručkausks.

"Redzēju daudz kļūdas, kuru labošanai jāstrādā," iesāk Kručkausks, kurš pie SK "Cēsis" vadības grožiem ir otro sezonu. Redzu arī labas lietas, kuras jāpilnveido un viss būs normāli. Redzams, ka šai komandai var izdoties. To labi jāsaprot arī spēlētājām, lai varam uzlabot sniegumu un tikt tālāk."

Kručkausks atzinīgi novērtēja arī sāncenses. "Runājot par Horvātiju, pavisam neslikta komanda, atstāja labu iespaidu. Domāju, Horvātijā gaida dažas problēmas, būs grūti. Meitenes to sapratīs, cīnīsimies par iekļūšanu nākamajā kārtā. Svarīgi, lai komanda ātrāk nostiprinās kā viens vesels. Ar Kroketu ju būs nedaudz, nedaudz vieglāk, tomēr kā es saku, viens spēlētājs spēli uzvarēt nevar, taču viņa var mums palīdzēt."

Viktors Kovāčs, "Medveščak" galvenais treneris: "Mums bija deviņas pārbaudes spēles, taču lielākoties bez Marinas Mazičas. Viņa ieradās tikai pirms dažām dienām un līdz tam laikam vairākām spēlētājām bija savainojumi un viņas nepiedalījās visās pārbaudēs. Runājot par šodienas spēli, pirmajā puslaikā nospēlējām ļoti labi. Otrajās divdesmit minūtēs tik labi negāja, jo sāka izpausties nogurums. Mums bija ļoti ilgs ceļojums uz šejieni, gandrīz dienas garumā. Noteikti tas ir viens no (zaudējuma) iemesliem, jo otrajā puslaikā nespēlējām tik labi."

"Otrkārt, esmu pārsteigts par lielo garām aizmesto vieglo metienu skaitu. Tā bija sešas septiņas reizes un kopā tie ir apmēram 14 punkti. Tā nav spēlēšanas vaina, bet iespēju realizācija. Un vēl nevaru būt apmierināts ar mūsu 24 piezīmēm. Horvātijas galvaspilsētā Zagrebā sieviešu basketbols nav tik populārs Gan salīdzinot ar vīriešu basketbolu, gan tāpēc, ka galvaspilsētā ir attīstīti daudzi sporta veidi. Taču mazās Horvātijas pilsētās var būt kā šeit, jo labākie horvātu sieviešu basketbola klubi ir tādās pilsētās kā Cēsis."

Atbildes spēle Horvātijas galvaspilsētā Zagrebā notiks 9. oktobrī un tajā cēsniecēm, visticamāk, varēs palīdzēt arī Vilneta Kroketa, stiprinot Vidzemes kluba iekšējo līniju. Uzvarētājas divu spēļu summā iekļūs pamatturnīrā.

  +3 [+] [-]

, 2008-10-02 23:25, pirms 16 gadiem
LBAS TRENERIS!!!! apsveicu Cēsis!!

  -1 [+] [-]

, 2008-10-02 23:48, pirms 16 gadiem
"uzvara arī amerikā ir uzvara"? paskaidrojiet..

     [+] [-]

, 2008-10-03 00:35, pirms 16 gadiem
zigiss rakstīja: "uzvara arī amerikā ir uzvara"? paskaidrojiet..
vecais joks, ka Amerikā viss otrādi..