Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Nīderlandes spēlētāja pret Latviju guvusi smadzeņu satricinājumu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Nīderlandes spēlētāja pret Latviju guvusi smadzeņu satricinājumu
Linda Busbā nevarēs palīdzēt Francijas izlasei
Foto: www.liepajniekiem.lv

Viena no Nīderlandes U-20 izlases basketbolistēm Šarona Lamerinka spēlē ar Latviju guvusi smadzeņu satricinājumu, tādējādi čempionāts jaunajai basketbolistei jau beidzies. Divas spēlētājas pēc mača ar Krieviju nevarēs palīdzēt arī Francijas izlasei.

Lamerinka cīņā ar Niedolu guvusi smadzeņu satricinājumu

Latvijas U-20 izlase trešdienas vakarā tika pie uzvaras Eiropas čempionāta spēlē pret Nīderlandi. Vienā no spēles epizodēm Nīderlandes izlases jaunākā spēlētāja (1993. dzimšanas gads) Šarona Lamerinka sadursmē ar Sabīni Niedolu guvusi smadzeņu satricinājumu. Pēc došanās uz Liepājas slimnīcu kļuvis skaidrs, ka viņai šis čempionāts jau beidzies, tādējādi holandietēm šodienas spēlē ar Baltkrievijas izlasi nāksies iztikt ar desmit spēlētājām, jo kādu laiku iepriekš komandu savainojuma dēļ pameta Marianna van der Huka (īstais vārds Klāra, bet viņai nepatīkot, ka viņu sauc šajā vārdā). Vakar Nīderlande bija viena no trīs komandām, kura izmantoja iespēju patrenēties svelmainajā Grobiņas zālē. Noskaņojums komandā, kā ierasti, lielisks.

Francijas izlasei trīs savainotās

Problēmas ar savainojumiem ir arī Francijas izlases nometnē. Spēlē ar Krieviju savainojumus guva uzreiz trīs komandas spēlētājas. Lai arī šodien no rīta tika paziņots, ka laukumā nevarēs doties Medelome Medenū, viņa ir gatava spēlēt. Krietni sliktāka situācija ir Diandrai Čačuangai, kura pārvietojas ar kruķu palīdzību. Spēlēt nevarēs arī mazā un reaktīvā Linda Busbā. Bez divām no pamatsastāva spēlētājām francūzietēm pret Lietuvu varētu klāties smagi.

  +7 [+] [-]

, 2010-07-23 16:03, pirms 14 gadiem
Kas tad lika vinjai lauvu aiz uusaam raustiit?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-07-23 16:21, pirms 14 gadiem
šausmas

  +4 [+] [-]

, 2010-07-23 17:01, pirms 14 gadiem
Nu tas ir sports, tā gadās. Nedarīja jau to speciāli, vnk cīņas karstumā.

Uz drīzu atlabšanu.

P.S. Nīderlande vsp atstāja ļoti labu iespaidu šajā turnīrā, aug ļoti perspektīva spēlētājas. Jo sīvāka konkurence, jo forshaak
';

     [+] [-]

, 2010-07-23 18:24, pirms 14 gadiem
Tikai bildē-francūziete

  +1 [+] [-]

, 2010-07-23 21:07, pirms 14 gadiem
Ak, kāpēc tā holandiete tā skrēja?
Vai tiešām bij bailes ka atdzisīs tēja ?
Jo ceļā nostājās Sabīne cietā
Un holandieti nolika vietā !