Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Galvanovskis: "Neko nevaru pārmest, čaļi cīnījās"

Jānis Celmiņš

Galvanovskis: "Neko nevaru pārmest, čaļi cīnījās"
Agris GalvanovskisFoto: Romualds Vambuts

Pēc otrdienas SEB Baltijas Basketbola līgas (SEB BBL) pirmās divīzijas spēles, kurā BK „Vetspils” savā laukumā ar 72:76 pagarinājumā piekāpās "Šiauļiai" klubam, abu komandu galvenie treneri dalījās iespaidos par aizvadīto spēli.

BK "Ventspils" galvenais treneris Agris Galvanovskis: "Ar spēli kopumā esmu apmierināts, mūs iegāza pirmās trīs trešās ceturtdaļas minūtes, kurās pretiniekus palaidām pārāk tālu. Čaļi cīnījās un man nevienam nav ko pārmest. Laba spēlei pieredzei, taču žēl, ka zaudējām. Pietrūka veiksmes, taču parasti veiksme pavada stiprāko. Ar aizsardzību esmu apmierināts, uzbrukums pārāk kliboja, taču to var norakstīt uz spēlētāju mazo pieredzi. Gribētos, lai uzbrukums kļūst labāks, bet pašlaik kāds viņš ir tāds ir. "Šiauļiai" komanda ir spēcīga ar labu treneri un pieredzējušu sastāvu. Veselovs joprojām spēlē ar savainojumu, tāpēc brīžiem pietrūkst spēlētāju resursu. Joprojām gaidām papildinājumu centra pozīcijā un domāju, ka jau ceturtdien viņš būs Ventspilī."

"Šiauļiai" galvenais treneris Antanas Sireika: "Šī bija spraiga un ļoti svarīga spēle, katrs saprot, ka tuvojoties sezonas beigām uzvarēt ir krietni svarīgāk. Domāju, ka skatītājiem spēle patika. Abas komandas cīnījās – spēle bija līdzīga un uzvarēt varēja kā viena tā otra komanda. Neuzskatu, ka komanda jau ir nodrošinājusi vietu "play-off", jāgatavojas katrai spēlei un jāmēģina uzvarēt."

Izmantotie resursi:
bkventspils.lv

  +6 [+] [-]

, 2009-02-25 01:18, pirms 15 gadiem
sezona iet uz beigam bet visu sezonu pie katras zaudetas speles ir teksts "taču to var norakstīt uz spēlētāju mazo pieredzi"
kaut kaa neticas ka nebutu pieredzes tam pasam Vairogam kas jau vairakas sezonas spele BKV ari Mareks vilka Liepaju un vinjam spraigu spelju prakse ir kaa uziet..Umbrasko..tur viss ir skaidrs un jaunajiem kas speleja LV izlase sovasar...kada vinjiem var but pieredzes trukums?spelet LV izlase un savas majas...???tur ta deva pa nerviem ka domaju pieredze ir iekrata pietiekami lai nebutu visas zaudas janoraksta uz so trukumu

  -3 [+] [-]

, 2009-02-25 09:01, pirms 15 gadiem
cīnījās?!

tādu meiteņu basketbolu "profesionāļu" izpildījumā sen nebiju redzējis:
- iemest nevar, pat no groza apakšas;
- piespēli noķert nevar;
- jēdzīgi sabloķēt (izspēlēt līdz brīvam metienam) nevar;
- atlecošo bumbu savāk nevar (stāv ap grozu rociņas iepletuši).

es, protams, atvainojos, bet vakardienas spēlē BKV izskatījās nožēlojami. ļoti ceru, ka tas nekļūs parieradumu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-02-25 09:49, pirms 15 gadiem
rainmaker rakstīja: sezona iet uz beigam bet visu sezonu pie katras zaudetas speles ir teksts "taču to var norakstīt uz spēlētāju mazo pieredzi"
kaut kaa neticas ka nebutu pieredzes tam pasam Vairogam kas jau vairakas sezonas spele BKV ari Mareks vilka Liepaju un vinjam spraigu spelju prakse ir kaa uziet..Umbrasko..tur viss ir skaidrs un jaunajiem kas speleja LV izlase sovasar...kada vinjiem var but pieredzes trukums?spelet LV izlase un savas majas...???tur ta deva pa nerviem ka domaju pieredze ir iekrata pietiekami lai nebutu visas zaudas janoraksta uz so trukumu
ja butu ar pierediz viss kartiba, tad butu ari uzvara! nu ja tu sauc vairogu un jurevichu ka vienus no pieredzejushakajiem, tad kada tur stabilitate? abiem ir ap 24, akselis taa ari nav ticis pari tai stadijai kad vaidzetu kljuut par liiderim kam roka nedreb, jo vpili vislaik seedeja uz benkja, un vairak ari nebuus taads. Mareks bij pa rliideri liepaja un ats ari shobrid ir redzams ka vines no drshakajiem, bet nav vinsh tik stabils ka vaidzetu! par kuriem jaunajiem un izlasi tu runaa? Zaķis, beerzinsh un streelnieks? idinj nejauc pieaugusho un junioru izlasi skolas sporta stundas ar spraigi machi gadas nevar salidzinat pieredzi jaunieshu basi, un lielaja basi! umbrashko protams ir vecis ar pieredzi un to aju ir pieradijis, tiaki vinja viena pieredze neko daudz nedod! un tur jau tas ari redzams, kad ir briizhi kad iet spele un ir briizhi akd visp, neiet, kaa tad nosaukt tos 6-8 pts ko vpils samet iepriekshpedeja spele ar ask pa pus speli? skaidrs ka kopaa komanda ka organisms nav stabilitates, un ta sar ir shis pieredzes truumkums! protams ka ari meistariba jaakraj un jakraj, bet tas viss vaidizgs kopa! un par sho faktoru ari buljs runaja komentejot! piem. tas pat ask pirmsm 2 sezonam panjema zeltu, vinjiem jaunakais speletajs bija grafs ar 26 g un ko tur var runat ka ''pieredzejushi'' speletaji ir 24 gadigie un jaunaki! nekas lai aug un macas! shii spele man visp gaaja pie sirds, pozicionali uzbrukumi, jau daudzveidiigaki, bet negaaja!

  +1 [+] [-]

, 2009-02-25 09:50, pirms 15 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Interesanti, priekš kam tas jaunais centrs vajadzīgs, ja Baltijas līga Ventspilim jau čušššš... Tikai uz Latvijas līgu? Nu, hm, tas ir sviests - Ventspils mierīgi Latvijā var spēlēt ar to sastāvu, kāds ir un paņemt visu.
bail ko ka doma panjemt titulu? jau laiku atpakalj patica ka galvenais ir lbl tituls, kam naudu nezheelos! varii miist bikses!
bet no vpils puses ar shadu speli ar jauns centrs neko veel negarantee, vajag spelet stabilak!!!

interesanti kas pa centru

  +2 [+] [-]

, 2009-02-25 10:21, pirms 15 gadiem
ir dienas kad nesanaak
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-02-25 14:23, pirms 15 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Tip spēlēšanās vietējā pīļu dīķī ir interesantāka par uzspēlēšanu Baltijā? Neticu!

Protams, arī lapsa teica, ka vīnogas ir skābas, kad nevarēja vairs dabūt.

Anyway - rēķinam kā gribam, bet aicinot Ventspils sastāvā vēl kādu ārzemnieku, kāds vietējais dabūs pasēdēt uz beņķa, bet komanda īpaši stiprāka nepaliks.
kas dabus sedet uz benkja? ir tikai 3 garie, tu ko doma ka zelta pirkstu panjema komanda par 4. numuru?

bbl par bbl, bet visas lv komandas par primaro liek lbl titulu, kas vienmeer kotejas augstak(jo ir valsts chempionu tituls, ari leishiem LKL tituls ir vis svarigakais) un peec taa ri eiropas turniirus sadala! un ja vpili pateica ka naudu titulam nezhelos un 4. dien jau bus centrs klaat, tad taa ari buus