Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

"A Sektora Ordenis" aizceļo uz 1. pamatskolu

Andrejs Siliņš

"A Sektora Ordenis" aizceļo uz 1. pamatskolu
Foto: BK „Ventspils” preses dienests

Vakar notikušajā BBL Elites līgas spēlē starp BK „Ventspils” un „Lietuvos Rytas” notika konkurss „A Sektora Ordenis”, kas pulcēja Ventspils 1. pamatskolas, 2. pamatskolas, 4. vidusskolas un 6. vidusskolas 5. - 9. klašu skolēnus. Visi dalībnieki bija pienācīgi sagatavojušies, un atbalsts Ventspils basketbola klubam bija jūtams arēnā.

Žūrija vērtēja aktivitāti, atraktivitāti un skolas kopējo noformējumu. Visvairāk punktus ieguva Ventspils 1. pamatskola, kuras skolēni bija sagatavojušies ar skolas fanu līderi priekšgalā. Skolēni bija parūpējušies arī par kopēju sarkanu formu un skaistiem plakātiem.

Sevišķs paldies Ronalda Zaķa jaunajiem draugiem - 6. vidusskolas 2.b klasei, kura ieradās pilnā sastāvā. Paldies arī 4. vidusskolas aktīvajiem puišiem, kuri demonstrēja karsējpuišu cienīgu programmu.

BK „Ventspils” spēlētāji bija patīkami pārsteigti par to , ka bija sapulcējušies tik skaļi fani tribīnēs. Pēc spēles sirsnīga izdevās tikšanās ar faniem, kur Zaķis un Umbraško dalīja savas fotokartītes ar autogrāfu.

Paldies viesiem par piedalīšanos un, cerams, ka nākamgad pulcēsies vēl vairāk jauno fanu, šoreiz piedalījās ap 600 bērnu.

„A Sektora” valdes priekšsēdētājs Mārcis Pauls: "Pasākums, manuprāt, izdevās, diemžēl prieku aizēnoja zaudējums. Ja izdotos no tās aktivitātes, kas bija vakar, saglabāt kaut vai 50%, tad tas jau būtu lieliski. Šādās emocijas, ka tribīnes dzīvo līdzi, ir patīkamas gan spēlētājiem, gan arī pārējiem klātesošajiem. Vakar nebija tās sajūtas, kura ir citreiz - cilvēki atnāk kā uz teātra izrādi, apsēžas noteiktās vietās, aplaudē, izrāde beidzas, un viņi aizskrien."

"Bija emocijas, un tas ir galvenais. Cerams, ka izdosies šo ordeni iedibināt kā patīkamu tradīciju, jo domāju, ka bērniem patika, mums arī. Paldies jāsaka BK Ventspils par milzīgo darbu , visu šo pasākumu noorganizējot. Pēcspēles autogrāfu dalīšanā klātesošie saprata, ka basketbolisti ir tādi paši parasti mirstīgie cilvēki kā mēs katrs, viņam var pienākt klāt, parunāties, uzprasīt kā iet, paspiest roku. Tikai kopā mēs varēsim sasniegt augstākas virsotnes. Kā saka - "viens nav karotājs"."

Informāciju sagatavoja
BK „Ventspils” preses dienests

  +1 [+] [-]

, 2008-11-12 19:03, pirms 16 gadiem
A sektors varētu padomāt par cīņu bez taurēm.

     [+] [-]

, 2008-11-12 20:03, pirms 16 gadiem
es nesprotu kas ir pret taam taureem??

     [+] [-]

, 2008-11-12 21:28, pirms 16 gadiem
ir jau o.k. taurīšu pūšana kad uzbrūk viesi, bet nu tur bij biki pa traku...visu laiku bezsakarā!?
Par skolnieku iesaistīšanu -malači! BKV labākie!