Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Galvanovskis: "Ieguvām lielisku pieredzi"

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Galvanovskis: "Ieguvām lielisku pieredzi"
Agris Galvanovskis
Foto: Romualds Vambuts

Pēc zaudējuma SEB BBL spēlē Lietuvos rytas komandai 62:81 ventspilnieku galvenais treneris Agris Galvanvoskis atzina, ka spēlētājiem bija problēmas ar spēles plāna pildīšanu un cīņu par atlēkušajām bumbām, bet, no otras puses basketbolisti ieguvuši lielisku pieredzi.

"Pretī nāca ļoti pieredzējusi komanda, un ar čaļiem runājām, ka ar to jāspēlē pacietīgi. Ja mēģināsim spēlēt uz urrā, tad nekas tur nesanāks. Kādreiz varbūt kaut ko var vinnēt arī tā, bet šoreiz mūs par tiem urrā gājieniem sodīja. Sāncenši nevienā brīdī nestresoja, mierīgi spēlēja savu spēli un savu panāca. Protams, mums ir jauna komanda, trūkts pieredzes, un iespējams tieši tāpēc minūtes 17-18 izdevās pildīt spēles plānu, bet pēc tam jau sākas haoss," sacīja Galvanovskis.

Treneris arī atzina, ka pārāk pamatīgi zaudēts cīņā par atlēkušajām bumbām: "Mums ir -21 atlēkusī bumba, kas ir ļoti daudz. 17 bumbas sāncenši savāca pie mūsu groza, kur mums tomēr pietrūkst spēku. Tomēr nozīme bija ne tikai centimetriem, bet arī pieredzei, jo nemācējām "uzlikt muguru", tāpēc bumbas, kuras bija jāpaņem paši, paņēma viņi."

Galvanovskis atklāja, ka neskatoties uz problēmām zem groziem, papildinājums pagaidām nav gaidāms: "Cik mēs esam, tik mēs esam. Protams, ļoti trūkst labākā cīnītāja zem groziem Ciakosa, arī Veselova, bet jaunajiem Zaķim un Bērziņam vēl īsti nesanāk "paņemt grozu" kā nākas."

"Tā bija ļoti laba skola jaunajiem spēlētājiem. Bija redzams, ka spēlētāji vienkārši vēl nemāk izdarīt vairākas lietas, kļūdās, steidzas, kas arī summā noveda pie šāda zaudējuma. Spēlēs ar šādām komandām visu izšķir nianses, kas nāk ar pieredzi. Atliek tikai mācīties, tāpēc varu vienīgi vēlēties, lai tādu maču būtu vairāk," Galvanovskis zaudējumā atrada arī pozitīvo.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-11-11 23:31, pirms 16 gadiem
Pēc jaunajiem BKV noteikumiem, komandas trenneris nedrīkst strādāt ar izlasi... žēl īstenibā...

  +4 [+] [-]

, 2008-11-11 23:41, pirms 16 gadiem
Galvanovskis ir labs, bet vēl ļoti nepieredzējis GALVENAIS treneris augstākā līmeņa basketbolā-BKV šogad tikai pirmā sezona! Bet domājams, ka viņš sasniegs tiešām labu, atzīstamu līmeni, un iespējams, ka arī papildinās kādreiz LV izlases treneru korpusu! Veiksmi viņam!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja