Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Uģis Rode

Video: Latvijai ar trīs gūtiem vārtiem nepietiek pat punktam

Ar zaudējumu rezultatīvā spēlē 2025. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīru sākusi Latvijas sieviešu futbola valstsvienība. Spēlē Rīgā zaudējums Ziemeļmaķedonijai ar 3:4. Ar diviem gūtajiem goliem izcēlās Karlīna Miksone.

Divu vārtu autors Luiss Iberiko. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
2

''Riga'' vēlu pamostas, nepilnās desmit minūtēs iesit trīs un sakauj ''Metta''

Noslēdzošajā ''TonyBet'' futbola Virslīgas spēlē vicelīdere ''Riga'' ar 5:0 sakāva ''Mettas'' futbolistus. Četrus no pieciem vārtiem Simo Valakari padotie guva no 65. līdz 78. minūtei.
Emersons pēc vārtu guvuma. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
3

RFS pret "Grobiņu" vēlreiz apliecina milzīgo pārākumu uzbrukuma jaudā

Latvijas futbola Virslīgas līderpozīcijā nostiprinājusies RFS, savā laukumā ar 5:0 apspēlējot "Grobiņas Sporta centru"/"Liepājas Futbola skolu".
Režinaldu Ramiriss. Foto: Kristians Putniņš
5

Ramirisam otrais hat-trick sezonā, ''Auda'' pārliecinoši uzvar Tukumā

''TonyBet'' Virslīgas 17. kārtas mačā ''Auda'' izbraukumā ar 4:1 droši apspēlēja ''Tukums 2000/Telms'' futbolistus. Ar trīs vārtiem uzvaru kaldināja brazīlietis Režinaldu Ramiriss, kuram tas bija otrais hat-trick šajā sezonā.