Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

PK posmā Siguldā Ziediņa/Zvilna noslēdz labāko sešinieku

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

PK posmā Siguldā Ziediņa/Zvilna noslēdz labāko sešinieku
Viktorija Ziediņa/Selīna Elizabete Zvilna. Foto: Mareks Gaļinovskis

Šodien pirmā diena Pasaules kausa posmā kamaniņu sportā Siguldā noslēdzās ar sieviešu divvietīgo ekipāžu startu. Uzvarēja Vācijas sportistes, bet labākās no Latvijas bija Viktorija Ziediņa ar Selīnu Elizabeti Zvilnu, kuras ieņēma sesto vietu.

Pasaules kausa posmā kamaniņu braukšanā Siguldā sieviešu divvietīgo ekipāžu sacensībās labākās no Latvijas bija Viktorija Ziediņa ar Selīnu Elizabeti Zvilnu, kuras noslēdza labāko sešinieku. Pēc pirmā brauciena viņas bija piektās, bet otrajā braucienā piekāpās amerikānietēm Forganai un Kērbijai, tādējādi ierindojoties sestajā vietā.

Neveiksmīgs pirmais brauciens liedza cīnīties par augstām vietām Andai Upītei ar Zani Kalumu. Pirmajā braucienā abas gandrīz piedzīvoja kritienu, uzrādot septīto ātrāko laiku, taču krietni atpaliekot no labāko sešinieka. Otrajā braucienā iztika bez nopietnām kļūdām, kas laika ziņā deva ceturto laiku braucienā. Pāris finišēja septītajā vietā.

Kopumā Siguldas posmā piedalījās 11 sieviešu divnieki, visiem kvalificējoties rīt gaidāmajam sprintam. Par uzvarētājām kļuva vācietes Degenharde ar Rozentāli, aiz sevis atstājot Pasaules kausa kopvērtējuma līderes Veteri/Oberhoferi no Itālijas un savas tautietes Eitbergeru/Širmeri.

Rīt Pasaules kausa posms Siguldā noslēgsies ar vīriešu individuālajām sacensībām un sprintu visās disciplīnās.

PK posms Siguldā kamaniņu braukšanā, sieviešu divvietīgās ekipāžas

V.DivnieksValstsLaiks
1.Degenharde/RozentāleVācija1:25.743
2.Vetere/OberhofereItālija+0.085
3.Eitbergere/ŠirmereVācija+0.108
4.Egle/KipaAustrija+0.301
5.Forgana/KērbijaASV+0.392
6.Ziediņa/ZvilnaLatvija+0.500
7.Upīte/KalumaLatvija+0.834

Izmantotie resursi:
https://www.fil-luge.org/en/results...

     [+] [-]

, 2024-02-25 19:41, pirms 2 mēnešiem
11 dalībnieki
LV 6 un 7 mājas trasē
Labāk lai brauc uz Rūjienu vai Valmieru basīti spēlēt