Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Britu bobsleja pilots Hols traumas dēļ izlaidīs sezonas sākumu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Britu bobsleja pilots Hols traumas dēļ izlaidīs sezonas sākumu
Breds Hols. Foto: BBSA

LETA. Britu bobsleja pilots Breds Hols traumas dēļ būs spiests izlaist jaunās sezonas sākumu, vēsta Lielbritānijas Bobsleja un skeletona federācija (BBSA).

Kā ziņo BBSA, 2023.gada Eiropas čempions četrinieku ekipāžām muguras traumas dēļ nestartēs vismaz pirmajos trīs Pasaules kausa izcīņas posmos - Pekinā, Laplaņā un Iglsā.

"Diemžēl jāsaka, ka mana un manas komandas sezona sāksies vēlāk, jo man jāveic operācija," nestartēšanu Pasaules kausa pirmajos posmos savā "Instagram" kontā apstiprina arī pats Hols.

Pagājušajā sezonā Hols tikai vienā Pasaules kausa posmā četrinieku sacensībās nekāpa uz goda pjedestāla, kopā izcīnot trīs panākumus, sudrabu pasaules čempionātā un zeltu Eiropas čempionātā.

Savukārt divniekos Hols aizvadītajā sezonā ne reizi nefinišēja zemāk par piekto vietu, četros no astoņiem posmiem kāpjot uz goda pjedestāla.

Jaunā sezona sāksies novembra vidū ar Pasaules kausa sacensībām Pekinas olimpisko spēļu trasē Jaņcjinā. Februāra pirmajā nedēļas nogalē Siguldā notiks Pasaules kausa sestais posms, kas vienlaicīgi būs arī Eiropas čempionāts. Pasaules čempionāts notiks Vācijā, Vinterbergas trasē februāra beigās un marta sākumā. Bet sezona noslēgsies neierasti vēlu - pašās marta beigās ar astoto posmu Pasaules kausā, kas notiks ASV trasē Leikplesidā.

Izmantotie resursi:
LETA