Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2982, Did:0, useCase: 3

Autors: Ivars Bācis

Obrumans: "Šķita, ka Tartu komanda ar mums negrib spēlēt ceturtdaļfinālā"

Obrumans: "Šķita, ka Tartu komanda ar mums negrib spēlēt ceturtdaļfinālā"
Mārcis Obrumans. Foto: Jēkabpils "Lūši".

Pēc pagājušajā nedēļas nogalē izcīnītām uzvarām Baltijas Vīriešu volejbola līgā (BVVL) pār jūrmalniekiem un "Bigbank" komandām Jēkabpils "Lūši" galvenais treneris Mārcis Obrumans izteicās, ka viņam šķitis, ka Tartu komanda ar jēkabpiliešiem negrib spēlēt ceturtdaļfinālā, bet spēlē ar “RTU Robežsardze/Jūrmala” viņš uzsvēra, ka ir paveicies, ka uzvarēja trijos setos.

Iepriekš ziņojām, ka Jēkabpils "Lūši" sestdien Jūrmalā svinēja uzvaru BVVL spēlē, viesos pieveicaot "RTU Robežsardze"/"Jūrmala" komandu ar 3-0 (25:23, 30:28, 25:20). Savukārt svētdien "Lūši" izbraukumā itin viegli ar 3-0 (25:8, 25:23, 25:13) pārspēja Andra Širjakova pārstāvēto Tartu "Bigbank", kuri ir vicelīderi.

“Mums veicās, ka uzvarējām ar 3-0, jo pirmie divi seti izšķīrās galotnē. Tiesa, mums bija laba kļūdu servēs un “eisu” attiecība (9/5), bet serves pretinieki uzņēma labi. Man patika kopējā spēle, kaut arī bija kritumiņi. Īstajos brīžos labi uzservējām, un īpaši izbrīnīts par rezultātu neesmu,” par uzvaru sestdien Jūrmalā saka SK “Jēkabpils Lūši” treneris Mārcis Obrumans. “Sākot ar Latvijas kausu, esam uzlabojuši sniegumu, un mums vēl ir rezerves.”

“Man šķita, ka Tartu komanda ar mums negrib spēlēt ceturtdaļfinālā. Kāpēc viņi tā spēlēja, jāprasa pretiniekiem. Viņiem gan ir savainots pamatcēlājs (Aleksanders Ērma. – LVF preses dienests.) un pirmā tempa spēlētājs Marts Nābers, kā arī nespēlēja “libero” Tāvets Lepiks. Sāka viņi ar labu sastāvu, bet pirmajā setā mēs viņiem “pārgājām” pāri, otrais sets bija līdzīgs, bet trešajā setā viņi laida laukumā jaunos spēlētājus,” par uzvaru Tartu saka Obrumans. “Man patika, kā mūsu komanda spēlēja. Varbūt tikai otrajā setā iekritām servju uzņemšanā un tāpēc spēle bija līdzīga.”

Izmantotie resursi:
Home - Volejbols


2024. gada Baltijas Volejbola līgas uzvarētāja Tallinas "Selver"/"TalTech". Foto: TalTech Volleyball

"Selver" piecu setu kaujā pieveic Tartu un Širjakovu, izcīnot astoto titulu Baltijas līgā

Baltijas Volejbola līgā vīriešiem astoto reizi vēsturē triumfējusi Tallinas "Selver"/"TalTech", kura savā laukumā notikušo finālčetrinieka sacensību kulminācijā ar 3-2 (16:25, 25:15, 20:25, 25:22, 15:12) pārspēja latvieša Andra Širjakova pārstāvēto Tartu "Bigbank".
RSU/MSĢ volejbolistes. Foto: TalTech Volleyball
4

RSU/MSĢ volejbolistes triumfē Baltijas līgā

Baltijas Volejbola līgā sievietēm negaidīti uzvarējusi "Rīgas Stradiņa universitātes"/"Murjāņu Sporta ģimnāzijas" komanda, kura finālčetrinieka sacensības Tallinā noslēdza ar 3-1 (25:22, 20:25, 25:21, 25:19) uzvaru pār "Tartu Ülikool"/"Bigbank".
"Jēkabpils Lūšu" volejbolisti Armands Āboliņš (Nr. 5), Zigurds Adamovičs (Nr. 11) un Eduards Stieģelis (Nr. 17). Foto: SK Jēkabpils Lūši

"Jēkabpils Lūši" apspēlē daugavpiliešus un trešo reizi Baltijas līgā izcīna bronzu

Baltijas Volejbola līgā vīriešiem šosezon uz goda pjedestāla kāpusi "Jēkabpils Lūšu" komanda, Tallinā notiekošā finālčetrinieka sacensību spēlē par trešo vietu ar 3-0 (25:18, 25:19, 25:22) pārspējot "Ezerzemi"/"Daugavpils Universitāti".