Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Jāņu dienā spēlēs Dekmeijere

Rolands Norietis
Rolands Norietis

Jāņu dienā spēlēs Dekmeijere
Līga Dekmeijere.

Kļuvis zināms Vimbldonas tenisa turnīra trešās spēļu dienas grafiks. Rīt laukumā izies Līga Dekmeijere, kurai pārī ar ukrainieti Viktoriju Kutuzovu jāizvada dubultspēļu turnīra pirmās kārtas mačs pret slovākieti Magdalenu Ribarikovu un beļģieti Janinu Vikmaijeri.

Dekmeijeres un Kutuzovas mačs ar Ribarikovu un Vikmaijeri ieplānots kā otrais laukumā ar 8. numuru. Pirms viņām šajā kortā tiks aizvadīta cita dāmu dubultspēļu turnīra spēle, kurā Jaroslava Švedova (Kazahstāna) un Tamarina Tanasugarna (Taizeme) cīnīsies pret Natāliju Dešī (Francija) un Maru Santandželo (Itālija). Pirmā mača sākums šajā kortā paredzēts plkst. 14.00 pēc Latvijas laika.

Gan Kutuzova, gan abas Dekmeijeres un ukrainietes pretinieces jau piedzīvojušas zaudējumu vienspēļu turnīrā. Kutuzova ar 5:7 un 4:6 zaudēja Marijai Šarapovai, Vikmaijere ar 1:6 un 1:6 piekāpās Šarapovas tautietei Jeļenai Vesņinai, bet Ribarikova - ar 3:6 un 2:6 itālietei Robertai Vinči. Dekmeijere vienspēļu turnīrā nepiedalījās.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-06-24 11:21, pirms 15 gadiem
Sveicam Līgu Vārda dienā
Lai izdodas sagādāt sev dāvaniņu!

     [+] [-]

, 2009-06-24 15:20, pirms 15 gadiem
drīz laikam jāsākās