Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkevičai trešais dubultspēļu tituls šogad

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Marcinkevičai trešais dubultspēļu tituls šogad
Diāna Marcinkeviča otrā no kreisās

Latvijas tenisiste Diāna Marcinkeviča šodien kļuvusi par Grieķijas pilsētas Larisas ITF sērijas dubultspēļu turnīra čempioni. Spēlējot kopā ar krievieti Aleksandru Artamonovu, viņa fināla pretinieces apspēlēja vairāk nekā pārliecinoši – 6:1, 6:1.

Uz Grieķijas pilsētas Larisas ITF sērijas tenisa turnīru (balvu fonds 10 000 ASV dolāru) šonedēļ bija devušās trīs Latvijas tenisistes – Diāna Marcinkeviča, Zane Zariņa un Jūlija Kuļibaba. Vienspēlēs visām meitenēm nācās ciest neveiksmes pirmās kārtas mačos, bet dubultspēlēs startēja tikai Marcinkeviča (pārī ar krievieti Aleksandru Artamonovu). Duets tika izlikts ar 4. numuru, taču tika pie uzvarētāju lauriem.

1.kārta Latvijas un Krievijas duetam bija brīva, vakar ceturtdaļfinālā ar 6:4, 6:3 tika pārspēts mājinieču duets Eleni Konstantinidu un Despoina Vogasari, bet smagā pusfināla cīņā ar 6:2, 2:6, 10:8 apspēlētas arī Laura Joana Andreja (Rumānija) un Gelija De Vela (Beļģija). Šodien finālā Marcinkevičai un Artamonovai pretī stājās Klaudija-Žanina Dumitresku (Rumānija) un Diana Isajeva (Krievija). Atšķirībā no pusfināla, šodien uzvara nāca krietni vieglāk – 6:1, 6:1.

Diānai šis ir jau trešais ITF dubultspēļu turnīra tituls šogad. Vispirms Tamperē tituls tika izcīnīts kopā ar citu Latvijas tenisisti Irinu Kuzminu, bet pēc tam Savitaipalē ar šo pašu Artamonovu. par titulu Diānai pienākas 12 reitinga punkti un 319 ASV dolāru prēmija.

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page