Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2981, Did:0, useCase: 3

Latvijas pludmales tenisisti Pasaules kausa izcīņā piekāpjas Polijai

Agris Suveizda

Latvijas pludmales tenisisti Pasaules kausa izcīņā piekāpjas Polijai
Foto: beachtennis.io

LETA. Latvijas pludmales tenisa komanda trešdien Brazīlijā piedzīvoja zaudējumu arī otrajā Pasaules kausa duelī, ar 0-3 piekāpjoties Polijai.

D apakšgrupas spēlēs Kamila Kudrjavceva un Anastasija Volgina ar 4-6, 1-6 zaudēja Aleksandrai Adamskai un Alinai Robokai, Aleksejs Aleksjuks un Sergejs Ratnikovs otrajā setā izstājās un ar 0-6, 1-2 piekāpās Adamam Rapelam un Jakubam Tokažam, bet jauktajā dubultspēlē Kudrjavceva un Ratnikovs ar 3-6, 1-6 atzina Robokas un Maceja Novicka pārākumu.

Pirmajā duelī Latvija ar 0-3 zaudēja Francijai. Apakšgrupas noslēgumā Latvija tiksies ar Puertoriko.

Kopumā Pasaules kausā piedalās 16 izlases, kuras sadalītas četrās apakšgrupās pa četrām komandām. Izslēgšanas spēlēs iekļūs katras apakšgrupas divas labākās komandas.

Pagājušajā pasaules čempionātā Latvijas pludmales tenisisti apakšgrupā izcīnīja divas uzvaras un iekļuva ceturtdaļfinālā, kurā ar 0-3 piekāpās Venecuēlai. Par čempioniem kļuva Itālijas pludmales tenisisti.

Izmantotie resursi:
LETA