Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2981, Did:0, useCase: 3

Ar Rūda trešo uzvaru nav gana – Francija pārspēj Norvēģiju un iekļūst pusfinālā

Agris Suveizda

Ar Rūda trešo uzvaru nav gana – Francija pārspēj Norvēģiju un iekļūst pusfinālā
Norvēģija pret Franciju. Foto: AP/Scanpix

Austrālijā turpinās izlašu tenisa turnīrs "United Cup", un par tā trešo pusfinālisti kļuvusi Francija, kas Sidnejā ar 2-1 pārspēja Norvēģiju.

• Dāmu vienspēlē Karolina Garsija (#20) ar 6:2, 6:7(6), 7:6(5) pārspēja Malēni Helgi (#544), kungu vienspēlē Kaspers Rūds (#11) pārliecinoši apspēlēja Adrjēnu Mannarīno (#22), bet izšķirošajā dubultspēlē Garsija kopā ar Eduāru Rožē-Vaslēnu pieveica Rūdu un Ulriki Eikeri – 7:5, 6:4.

• Francija, kas grupu turnīrā pārspēja Vāciju (2-1) un Itāliju (3-0), pusfinālā tiksies ar Poliju. Norvēģija grupu turnīru sāka ar zaudējumu Nīderlandei (1-2), bet pārspēja Horvātiju (2-1) un arī ieņēma pirmo vietu.

• Norvēģijas labākais tenisists Rūds uzvarēja visās trijās vienspēlēs, taču Helge zaudēja visās trijās vienspēlēs, kā arī norvēģi uzvarēja tikai vienā no divām dubultspēlēm.

• Francijai trīs no trim uzvarām ir gan Garsijai vienspēlēs, gan dubultspēļu pāriem, bet Mannarīno vienspēlēs uzvarējis vienā no trim mačiem.

• Rīt pēdējā ceturtdaļfinālā tiksies Grieķija un Vācija. Pusfināli gaidāmi sestdien, bet svētdien -fināls. Visas atlikušās cīņas notiks Sidnejā.

"United Cup" izslēgšanas turnīrs

StadijaPārisRez.
1/4 fināls
Polija – Ķīna3-0
Francija – Norvēģija2-1
Austrālija – Serbija3-0
Grieķija – Vācija
1/2 fināls
Polija – Francija
Austrālija – ?