Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

V. Viljamsa pārbrauc pāri arī Radvanskai

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

V. Viljamsa pārbrauc pāri arī Radvanskai
Venusa Viljamsa
Foto: AFP

Vimbldonas sieviešu vienspēļu turnīrā noskaidrota pirmā pusfināliste. Izcīnot jau piekto pārliecinošo uzvaru, par to kļuva pašreizējā turnīra čempione Venusa Viljamsa, kura polietei Agneškai Radvanskai zaudēja vien trīs geimus – 6:1, 6:2.

Pašreizējās Vimbldonas čempiones Venusas Viljamsas un polietes Agneškas Radvanskas ceturtdaļfināla cīņa tikai gaidīta ar vismazāko intrigu. Venusa visu turnīru bija aizvadījusi ļoti augstā līmenī, kamēr Agneškai vairākās spēlēs bija krietni jānopūlas, lai uzvarētu. Līdzšinējās spēlēs polietei gan bija izdevies uzvarēt reizi no četrām, taču tas bijis vissenākais mačs 2006. gadā. Uz zāliena seguma sportistēm šī bija pirmā tikšanās, kurā bukmeikeri Viljamsai paredzēja vieglu uzvaru divos setos.

Pirmais sets arī pilnībā apstiprināja visas prognozes. Viljamsa iesāka ļoti pārliecinoši, kamēr Radvanska gan netika galā ar amerikānietes sitieniem, gan pati pieļāva kļūdas. Ātri vien Viljamsa jau bija priekšā ar 5:0, un vienīgais, ko iespēja poliete, bija skatītāju atbalsta pavadībā uzvarēt goda geimu. Setu Viljamsa noslēdza nepilnus 25 minūšu laikā, pēdējās izspēles uzvarot ar eisiem - 6:1.

Otrā seta sākums deva mazu cerību stariņu, ka spēle tomēr iznāks ceturtdaļfināla cienīgāka. Radvanska vispirms uzvarēja savu servi, bet tad arī geimu pie Viljamsas serves (amerikāniete daudz kļūdījās) – 2:0. Tomēr tas arī bija viss. Čempione ātri panāca līdzsvaru, bet pēc tam sīvā cīņā vēlreiz salauza polietes servi. Vēl viena iespēja polietei netika dota, un mačs noslēdzās ar pārliecinošu Viljamsas uzvaru – 6:1, 6:2.

Vismaz pusfinālu Vimbldonā Venusa sasniedza jau astoto reizi karjerā, bet viņas nākamā pretiniece būs WTA ranga līderes Dinaras Safinas un vācietes Sabīnes Liscki spēles uzvarētāja. Sieviešu vienspēļu turnīra pusfināli tiks izspēlēti ceturtdien.

Izmantotie resursi:
wimbledon.org

  +1 [+] [-]

, 2009-06-30 18:02, pirms 15 gadiem
a žēl.........

     [+] [-]

, 2009-06-30 18:41, pirms 15 gadiem
tieši tā vnk pārbrauca pāri...bez variantiem..un cerams pārbrauks pāri arī Safinai..un jācer, uz wimbledonas -māsu finālu , Serena pret Venusu...viņas ir to pelnījušas...

  +1 [+] [-]

, 2009-07-01 08:17, pirms 15 gadiem
qazass rakstīja: a žēl.........
....ka palika dzīva?