Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Federers cenšas nedomāt par rekordu

Jānis Pārums

Federers cenšas nedomāt par rekordu
Rodžers Federers
Foto: AFP

Šveices tenisists Rodžers Federers, kurš trešdien iekļuva Vimbldonas tenisa turnīra pusfinālā, atzinis, ka īpaši necenšas domāt, ka kļūs par "Grand Slam" tituliem bagātāko tenisistu vienspēlēs, ja uzvarēs šajā turnīrā. Šobrīd gan Federeram, gan leģendārajam Pītam Samprasam ir pa 14 tituliem.

"Līdz pusfinālam palikušas divas dienas un man pagaidām negribētos par to prātot," sacīja Federers. "Šobrīd esmu ļoti apmierināts ar savu sniegumu un tas man ir svarīgi. Ceturtdien sākšu gatavoties izšķirošajām cīņām, paredzu, ka nedēļas nogale man būs patiesi smaga."

"Protams, es apzinos, ka uzvarot 15. "Grand Slam" turnīru, es ierakstīšu savu vārdu tenisa vēsturē, taču līdz tam vēl ir tālu. Vēl daudz kas ir priekšā – jāuzvar daudz izspēlēs," piebilda tenisists.

" Uz zāliena man izdodas demonstrēt savas labākās tenisista īpašības veiksmīgāk nekā uz citiem segumiem. Šeit esmu krietni bīstamāks pretiniekiem, turklāt man ir uzkrāts daudz pieredzes," noslēdza Federers.

Ceturtdaļfinālā Federers trijos setos pieveica horvatu Ivo Karloviču, bet pusfinālā viņa pretinieks būs vācietis Tomijs Hāss. Jāuzsver, ka abi ir tikušiem jau pavisam nesen – ''French Open'' turnīra 4.kārtā Hāss bija vadībā pa setiem ar 2:0, taču Federers spēja atspēlēties un uzvarēt piecos setos.

Šobrīd gan Federeram, gan Samprasam, kurš savu karjeru jau beidzis, ir pa 14 "Grand Slam" turnīru uzvarētāju tituliem. Ja Federers uzvarēs Vimbldonā, viņš kļūs par "Grand Slam" tituliem bagātāko tenisistu vīriešu vienspēlēs.

Izmantotie resursi:
skysports.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2009-07-02 08:50, pirms 15 gadiem
un tu domā, ka Samprass savā vecumā spēs kādu GS izcīnīt?
Slēpts komentārs: Daugava86

  +5 [+] [-]

, 2009-07-02 09:20, pirms 15 gadiem
Daugava86 rakstīja: Lai jau izdodas,jo neredzu.kas vinjam to vareetu liegt,buutu Rafa,jautaajums buutu atklaats,bet tagad.....domaaju vieniigi Marejs to varees!
Marejs nevarēs

  +6 [+] [-]

, 2009-07-02 09:24, pirms 15 gadiem
Marejs nav nekaads vareetaajs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-07-02 11:25, pirms 15 gadiem
6/0 6/0 6/0 par labu Federeram ja netici varu izstastit vienu gadiijumu, kaa ATP k kads vacieties 250, speleju iistu machu pret V.Viljamsu, un pec katra geima izdzera pa alinjam... un vinneja 6/2 6/2