Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Ģirts Dzelde: "Viltības no itāļu puses nebija"

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Ģirts Dzelde: "Viltības no itāļu puses nebija"
Ģirts Dzelde
Foto: Romualds Vambuts

"Labākajā gadījumā varēja izspēlēt vien pāris geimus trešajā setā, tamdēļ lēmums pārtraukt Gulbja un Fonini maču bija tikai loģisks", portālam eSports.lv atzina Latvijas tenisa komandas kapteinis Ģirts Dzelde.

„Sanāca diezgan pagaidīt. Kad beidza līt, izrādījās, ka korts tomēr bija ūdenī arī zem pārklājuma, tamdēļ spēli izdevās sākt tikai 17:15 pēc vietējā laika. Jau dienas vidū bija skaidrs, ka Andis (Juška) spēlēt nedabūs un gaidīt sanāca tikai Ernestam (Gulbim)”, dienas notikumus komentēja Dzelde.

„Ernests iesāka palēnām – kļūdiņas un tā. Bet vēlāk viņš pierādīja, ka ir augstākās klases sportists un viena uzvarētā izspēle otrajā setā bija vienkārši izcila. Spēli pabeigt šodien gan nebija iespējams. Ernests gan centās pārliecināt tiesnesi, ka vēl pāris geimus var nospēlēt, taču šāds lēmums bija tikai loģisks. Pēc desmit minūtēm jau bija tumšs. Nekādas taktiskās viltības no itāļu puses tur nebija”, pastāstīja Latvijas komandas kapteinis.

Rīt smaga diena gaidāma ne vien Ernestam Gulbim, kuram jāpabeidz mačs, bet arī Andim Juškam – pēc pašreizējā plāna viņiem abiem rīt jāspēlē divi mači. „Sāksim jau desmitos no rīta (pēc vietējā laika) – laiku sola labu. Vēl jau jāuzvar Ernestam, bet īpaši smagi solās būt Andim. Redzēs kā ies vienspēlēs, tad domāsim par dubultspēli”, rītdienas scenāriju ieskicēja Dzelde. Uz eSports.lv jautājumu – „Vai rīt Juškas vietā vienspēlēs nav plāns izmantot Pavlovu, bet Andim ļaut pilnībā koncentrēties dubultspēlei?” – komandas kapteinis atzina, ka šādu domu līdz šim nav pieļāvis un visticamāk tomēr uzticēšoties Juškam.

Saistītais raksts:
Gulbis tuvu panākumam

  +3 [+] [-]

, 2008-09-19 21:43, pirms 16 gadiem
Jautājums vai atdot zaudētu maču tomēr nav labāk?

  +2 [+] [-]

, 2008-09-19 21:48, pirms 16 gadiem
Rīt mūsējiem būs gara diena.. turu īkšķus!

  +6 [+] [-]

, 2008-09-19 22:04, pirms 16 gadiem
Nu musejiem jau obligati jauzvar dubultspele. Citadi ceribu nav nekadu...