Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Dekmeijerei un Vozņakai smaga izloze

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Dekmeijerei un Vozņakai smaga izloze
Līga Dekmeijere

Šodien notikusi "Australian Open" sieviešu dubultspēļu turnīra izloze, kurā nav veicies Līgai Dekmeijerei un viņas pāriniecei Aleksandrai Vozņakai. Jau pirmajā kārtā viņām pretiniekos būs ar 7. numuru izliktais duets – Marija Kiriļenko un Flavija Penneta.

Latvijas šī brīža labākā dubultspēļu tenisiste Līga Dekmeijere (WTA 75.) "Australian Open" pamatturnīrā spēlēs trešo reizi. Iepriekšējās reizēs labākais sasniegums bijis 2. kārta, bet šogad Līgas plānos bija vismaz atkārtot šādu panākumu. Mūsu sportistes pāriniece šajā turnīrā būs kanādiete Aleksandra Vozņaka, kuras lielākie panākumi šobrīd gan ir vienspēlēs. Vienspēļu rangā Vozņaka ir 33. vietā, kamēr dubultspēlēs tikai 953.

Gada pirmajos divos WTA turnīros viņai ne pārāk bija sekmējies ar izlozi (teju spēcīgākās pretinieces jau pirmajā kārtā), tāpēc Līga izteica cerību, ka vismaz Melburnā jāpaveicas. Pēc izlozes gan diezin vai tā var sacīt. Pirmajā kārtā pretī stāsies ar 7. numuru izliktās krieviete Marija Kiriļenko un itāliete Flavija Penneta, kurām WTA dubultspēļu rangā pašlaik attiecīgi 26. un 22. vieta. Īpaši bīstamas šīs pretinieces ir tādēļ, ka praktiski visu pērno gadu turnīros spēlējušas kopā, kamēr Dekmeijere un Vozņaka kopā spēlēs pirmo reizi. Jāpiebilst gan, ka šis gads Kiriļenko nav sācies pārāk sekmīgi un viņa varētu nebūt labākajā sportiskajā formā.

Kad norisināsies mačs, pagaidām ziņu nav, taču noteikti ne ātrāk kā trešdien.

Izmantotie resursi:
australianopen.com

     [+] [-]

, 2009-01-19 09:53, pirms 15 gadiem
Kiriļenko nav nekāda tagad. Vienspēlēs jau stbili pakāsa pirmajā kārtā. Normāla izloze, Līga jau arī nav top 30 spēlētāja.