Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Sevastova zaudē jau pirmajā spēlē

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Sevastova zaudē jau pirmajā spēlē
Anastasija Sevastova
Foto: katowiceopen.pl

"Australian Open" sieviešu vienspēļu pamatturnīrā nespēlēs Latvijas sportiste Anastasija Sevastova. Tas kļuva skaidrs šorīt, pēc viņas zaudējuma Jeļenai Baltačai kvalifikācijas turnīra pirmajā kārtā - 3:6, 4:6.

WTA ranga 193. vietas īpašniece Anastasija Sevastova "Australian Open" turnīrā debitēja šogad. Kvalifikācijas pirmajā kārtā viņas pretiniece bija vairāk pieredzējusī ukrainiete ar Lielbritānijas pasi – Jeļena Baltača. Viņa ne tikai ieņēma augstāku vietu WTA rangā (134.), bet "Australian Open" pamatturnīrā bija spēlējusi jau divas reizes, kas viņu droši izvirzīja par šī mača favorīti.

Pirmajā setā visu izšķīra viens geims, kuru Anastasija zaudēja pie savas serves, ļaujot Baltačai uzvarēt ar 6:3. Otrajā setā vienu reizi nobreikot spēja arī 18 gadus vecā latviete, taču viņas pretiniecei tas izdevās divreiz, kas nozīmēja, ka "Australian Open" Anastasijai beidzies jau pēc vienas spēles – 3:6, 4:6.

Atgādinām, ka šī Anastasijai bija otrā reize, kad viņa startē "Grand Slam" turnīru kvalifikācijas turnīros. Pērn vasarā Vimbldonā viņa arī zaudēja pirmajā kārtā, piekāpjoties krievietei Vesnai Manasjevai. Taču, ka sportiste atzinusi intervijā "Sporta Avīzes" speciālpielikumā "Teniss", tad viņas mērķis šogad ir ielauzties TOP 100, tāpēc gaidīsim panākumus turpmāk.

Izmantotie resursi:
australianopen.org

     [+] [-]

, 2009-01-15 06:53, pirms 15 gadiem
atliek gaidiit,citu neko...