Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Piedalies jaunā tenisa spēlē!

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Sadarbībā ar Expekt.com šodien portālā eSports.lv startē jauna spēle – "Expekt.com tenisa speciālists". 20 dienās un 100 jautājumos noskaidrosim zinošākos un veiksmīgākos tenisa zinātājus, kas saņems vērtīgas balvas.

Piedalīties spēlē
Spēles rezultāti

Pavisam drīz Melburnā sāksies īstās tenisa kaislības – gada pirmais "Grand Slam" turnīrs – "Australian Open". Interesants turnīrs būs ne vien tāpēc, ka tajā startēs arī Latvijas sportisti (Ernests Gulbis, Līga Dekmeijere un Anastasija Sevastova), taču tas noteikti piedos turnīram īpašu noskaņu Latvijas sporta līdzjutēju vidū. Lai vēl vairāk izjustu tenisa kaislības, eSports.lv sadarbībā ar Expekt.com piedāvā konkursu, kas galvenokārt būs veltīts "Australian Open".

Kas jādara, lai piedalītos konkursā?

Lai varētu piedalīties konkursā Jums jābūt reģistrētam portāla eSports.lv lietotājam. Ja neesat reģistrēts portāla lietotājs, spiediet ŠEIT, lai reģistrētos. Otrs svarīgais nosacījums – Jums jābūt reģistrētam Expekt.com lietotājam un uzsākot spēli (atbildot uz pirmajiem jautājumiem) jānorāda savs Expekt.com lietotāja vārds. Ja neesat Expekt.com reģistrēts lietotājs, tad to varat izdarīt spiežot ŠEIT. Ja nebūsiet norādījis Expekt.com lietotājvārdu, vai būsiet to izdarījis aplami, tad varēsiet piedalīties spēlē, taču nepretendēsiet uz balvu fondu.

Kā norisināsies konkurss?

Konkurss "Expekt.com tenisa speciālists" norisināsies portālā eSports.lv no 12. līdz 31. janvārim. Ikdienu portālā tiks publicēti pieci jauni jautājumi, kuru atbildēšanas termiņš būs ne mazāks par 8 stundām (jautājumi tiks publicēti ik dienu ne vēlāk par 16:00). Kopumā tiks uzdoti 100 jautājumi, tādējādi labas iespējas atspēlēties būs arī tiem, kuri kādu jautājumu nokavēs, tomēr vislabākās iespējas uzvarēt būs tiem, kuri spēs atbildēt ik dienu.

Konkursa forma nebūs jauna eSports.lv pieredzējušiem konkursu dalībniekiem – katram jautājumam būs atbilžu varianti, aiz kuriem iekavās būs norādīts punktu skaits, ko varēsiet iegūt, ja izvēlētais variants būs pareizs. Jautājumi būs gan zināšanu veida, gan (pārsvarā) prognožu. Tāpat katram jautājumam var atšķirties atbilžu variantu skaits – no diviem līdz pat septiņiem. Atliks vien izvēlēties īsto!

Kā noteiks uzvarētājus?

Jau spēles laika tiks apkopotas atbildes uz tiem jautājumiem, kuru atbildes jau būs zināmas, tādējādi spēles laikā varēsiet sekot līdzi izmaiņām kopvērtējumā. Par uzvarētāju kļūs tas dalībnieks, kurš konkursa noslēgumā būs ieguvis visvairāk punktu. Nav svarīgi vai lielāko punktu summu esat iekrājis atbildot uz 50 vai 80 jautājumiem – kuram punktu vairāk, tas ieņem augstāku vietu. Ja konkursa noslēgumā vairākiem dalībniekiem būs vienāds punktu skaits, tad visu izšķirs papildjautājuma atbilde. Svarīgi! Uz papildjautājumu (Cik geimi tiks izspēlēti "Australian Open" vīriešu vienspēļu turnīra finālā?) Jums jāatbild līdz ar atbildēm uz pirmajiem spēles jautājumiem un šo atbildi nevarēsiet mainīt! Ja arī papildjautājumu atbildes vairākiem dalībniekiem sakritīs, tad augstāku vietu ieņems tas, kuram būs garāka pareizo atbilžu sērija. Tomēr, ja arī šis kritērijs neļaus noteikt, kurš ieņems augstāku vietu, tad tas tiks noteikts ar izlozes palīdzību.

Kādas ir balvas?

Konkursa noslēgumā balvas no Expekt.com saņems 10 labākie dalībnieki kopvērtējumā. Tāpat balvas saņems arī katras simtās vietas ieņēmējs kopvērtējumā.

Balvu saraksts:

Kopvērtējuma vietaBalva
1. vieta200 eiro bonuss Expekt.com kontā + T krekls
2. vieta100 eiro bonuss Expekt.com kontā + T krekls
3. vieta75 eiro bonuss Expekt.com kontā + T krekls
4.-6. vieta30 eiro bonuss Expekt.com kontā + T krekls
7.-10. vieta10 eiro bonuss Expekt.com kontā + T krekls
Katra simtā vieta5 eiro bonuss Expekt.com kontā

Balvas tiks izmaksātas kā sporta likmju bonuss, kuru nepieciešams apgrozīt likmēs ar koeficientu ne zemāku kā 1.50 vismaz piecas reizes, pirms to var izņemt naudā vai pārskaitīt uz citu produktu kontu. Ja naudas izmaksa tiek pieprasīta pirms bonusa summa ir apgrozīta vismaz piecas reizes likmēs ar koeficientu ne zemāku kā 1.50, tad klients zaudē tiesības saņemt pilnu bonusa summu.

Uzvarētāju saraksts tiks publicēts portālā eSports.lv 2. februārī, bet visi uzvarētāji saņems arī ziņu personīgās vēstules veidā portālā.

Visus jautājumus un neskaidrības varat rakstīt komentāru veidā pie šī raksta, personīgās vēstules veidā raksta autoram vai arī uz e-pastu janisc@esports.lv.

Veiksmi spēlē!

Piedalīties spēlē
Konkursa rezultāti

1 2 54 komentāri

 +15 [+] [-]

, 2009-01-12 11:22, pirms 15 gadiem
Toto kari sākušies katrs cenšas kaut kur iesaistīt

  +8 [+] [-]

, 2009-01-12 11:26, pirms 15 gadiem
japiedalas, bet šitas gan man nepatīk ''Balvas tiks izmaksātas kā sporta likmju bonuss, kuru nepieciešams apgrozīt likmēs ar koeficientu ne zemāku kā 1.50 vismaz piecas reizes, pirms to var izņemt naudā''
tas nozīmē, ka ja kaut vienu reizi noprognozē nepareizi tava nauda izput, baigā politika...

 +14 [+] [-]

, 2009-01-12 11:42, pirms 15 gadiem
Balvas vienkārši kicks ass

  +5 [+] [-]

, 2009-01-12 11:46, pirms 15 gadiem
Boikotēt konkursu!

tā ir ņirgāšanās! balvu dēļ pat iespējams lai iet iekrieties tas expect ar to savu konkursu!
betway! viens pazīstamais ka laimēja 175 eiro or latus tad vienk vienreiz vajadzēja uzlikt uz koefu ne zemāku par x un miers!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2009-01-12 12:08, pirms 15 gadiem
Demar 21 rakstīja: ''svarīgais nosacījums – Jums jābūt reģistrētam Expekt.com lietotājam''

''Balvas tiks izmaksātas kā sporta likmju bonuss, kuru nepieciešams apgrozīt likmēs ar koeficientu ne zemāku kā 1.50 vismaz piecas reizes''

to Jānis Cīrulis:
Kāpēc nekur nav brīdinājums, ka šajā konkursā var piedalīties(oficiāli) tikai no 18 gadiem?
Spēlē, nepretendējot uz balvamm, var piedaliities jebkursh..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-01-12 12:44, pirms 15 gadiem
Neizdarot depozītu izredzes saņemt bonusu 10-15% (apmēram 2/3 piektājā pakāpē). Ņirgāšanās. Praktiski bez balvu fonda tādu reklāmu taisīt. Fe
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-01-12 14:05, pirms 15 gadiem
Riebjas toto, bet piedalīšos vnk tāpat, bez reģistrācijas tajā defektā.com

  +6 [+] [-]

, 2009-01-12 14:39, pirms 15 gadiem
es arii bez izredzeem uz balvu piedalīšos

  +1 [+] [-]

, 2009-01-12 15:44, pirms 15 gadiem
homersimpson rakstīja: Man jau ibal tie spami esportā.
visi tie betwayi, triobeti, expekti utt.
vairs pat ar Adblock Plus viņi nebloķējās...
Es saprotu ka bezmaksas portāls utt, bet nu ir jau pa daudz.
paliek par sviestu ne sporta lapu.
nu taisi tad savu portalu, ja tu nesaproti, ka portals ar to pelna naudu, lai pastavet un pats galvenais informet cilvekus, par to kas notiek sporta dzive! saubos ka visu to tiesraizu nodrosinasana, ko tu vero pa velti, portalam neko neizmaksa!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2009-01-12 15:54, pirms 15 gadiem
homersimpson rakstīja: Es nevēroju neko, tāpēc nepisies.
Es tad labāk lasu kkādā bbc sporta ziņas angliski, nevis cenšos savu uzmanību pievērst rakstam, lai gan apkārt tam (un ir bijuši gadījumi ar pop-upiem utt) lēkā 20 banneri ar "uzliec savu naudu".

Draugos arī ir daudz reklāmas - bet tur nav tik uzkrītoši.
nu ej un lasi uz BBC! tevi te neviens netur.
man piemeram acu prieksa neleka nekadi 20 baneri, jo es maku koncentreties uz to kas man interese, nevis skatities kas apkart notiek.

  -3 [+] [-]

, 2009-01-12 16:19, pirms 15 gadiem
Ilgi domāju vai Johan Kriek pieskaitīts pie USA

  -2 [+] [-]

, 2009-01-12 16:27, pirms 15 gadiem
Jānis Cīrulis rakstīja: Spēlē, nepretendējot uz balvamm, var piedaliities jebkursh..
Paldies par tennisa spēli!
ja reģistrējas expext, var tikai kontu bez nekādiem karšu numuriem?

  -3 [+] [-]

, 2009-01-12 16:36, pirms 15 gadiem
moretto rakstīja: Paldies par tennisa spēli!
ja reģistrējas expext, var tikai kontu bez nekādiem karšu numuriem?
pameegjini, manupraat nevajag nekaadus karshu numurus noraadiit..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2009-01-12 17:30, pirms 15 gadiem
pirmā vieta liekot 5 reizes uz koeficientu 1,5 laimētos 200€ iegūst 1500€ lielu naudas summu ko var izņemt ārā. Tā kā tas būs uzvarētājs, tad domāju, ka viņam jau nu arī būtu reāli trāpīt 5 pareizas likmes pēc kārtas, jo muļķi jau nevinnē šādus konkursus, vinnē tie kam tas ir pa spēkam...

  +3 [+] [-]

, 2009-01-12 18:39, pirms 15 gadiem
Ciruļa kungs,kā tad īsti ir ar to totalizatoru reklāmu mēdijos ? Vai būtu tik laipns un atbildētu,kā var rīkot azarstpēļu konkursu(reklāmu) portālā,kur lielāka daļā auditorijas ir nepilngadīgie.

  +1 [+] [-]

, 2009-01-12 19:16, pirms 15 gadiem
Labvēlis rakstīja: Ciruļa kungs,kā tad īsti ir ar to totalizatoru reklāmu mēdijos ? Vai būtu tik laipns un atbildētu,kā var rīkot azarstpēļu konkursu(reklāmu) portālā,kur lielāka daļā auditorijas ir nepilngadīgie.
Nezinu kaa var domaat ka Nacionaalaa sporta portaala auditorija (galvenokaart) ir nepilngadiigie...Tad jau kaut kaada granda kaa ESPN auditorija arii ir nepilngadiigie,tikai vispasaules liimenii?? nedomaaju gan...

     [+] [-]

, 2009-01-12 20:03, pirms 15 gadiem
par Dekmejeri pilnigi neizprotams jautājums, tur domats cik reizes (gadi) vai speles viņa ir aizvadijusi AO

  -1 [+] [-]

, 2009-01-12 20:07, pirms 15 gadiem
Labvēlis rakstīja: Ciruļa kungs,kā tad īsti ir ar to totalizatoru reklāmu mēdijos ? Vai būtu tik laipns un atbildētu,kā var rīkot azarstpēļu konkursu(reklāmu) portālā,kur lielāka daļā auditorijas ir nepilngadīgie.
spēlē tāpat bez expect lietotājvārda simple un beidz cepties
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-01-12 21:14, pirms 15 gadiem
homersimpson rakstīja: Tā saucās "jaunatnes deģenerācija". Pieradina pie tā, ka azartspēles ir tikai normāla parādība, gandrīz darba vietā un tad pelna naudiņu
cik labi, ja arī Jums klosterī ir pieeja internetam.
kā saka, kam nav mugurkaula, tas ar iekritīs, bet, kas māk, tas lai spēlē.

  +1 [+] [-]

, 2009-01-12 22:00, pirms 15 gadiem
man gan slinkums piedalīties...

     [+] [-]

, 2009-01-12 22:18, pirms 15 gadiem
bonusi ir labi. Ieejiet totolv.com un iemācieties paņemt no viņiem līdz pat 90% bez riska! Ir taču sistēma šajā sakarībā.

  +1 [+] [-]

, 2009-01-13 21:49, pirms 15 gadiem
pūce rakstīja: man gan slinkums piedalīties...
Man gan ne Un piedalos, nepiereģistrējoties exspext, jo vispār neatzīstu likmju likšanu - šī lieta sabojājusi godīgumu sportā - bet patīk pārbaudīt savu māku "rakties" pa veciem rakstiem, t.s., sava veida azarts

  +2 [+] [-]

, 2009-01-16 17:43, pirms 15 gadiem
Kļaviņš te diez sēž?

     [+] [-]

, 2009-01-22 12:56, pirms 15 gadiem
huijņa, ieliek jautājumu, a pēc 2 stundām termiņš jau beidzies, te piedalīties var laikam tikai tie kas te dzīvo..

     [+] [-]

, 2009-01-23 17:20, pirms 15 gadiem
56. jautaajumaa pienjemu, ka sestdienas machos nevis piektdienas...piektdienas machi jau ta kaa bija ??

     [+] [-]

, 2009-01-25 12:25, pirms 15 gadiem
A cikos vakar tika publiceeti jautaajumi?

     [+] [-]

, 2009-01-25 13:22, pirms 15 gadiem
artisk rakstīja: huijņa, ieliek jautājumu, a pēc 2 stundām termiņš jau beidzies, te piedalīties var laikam tikai tie kas te dzīvo..
Tā gan īsti nav - jaunie jautājumi tiek doti, man liekas, tūlīt pēc kārtējās kārtas vērtējuma, sanāk uz dienas vidu. Jā, uz dažiem no tiem jāatbild līdz naktij divos, bet nu jau arī vēlāk. Arī es sākumā nepievērsu uzmanību iesniegšanas laikam (pulkstenim), tikai datumam, ar to arī sev "iegriezu", zaudējot vienu otru droši nopelnāmu punktiņu...
1 2 54 komentāri