Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

NBA spēlētājs komandas lēmumu vispirms uzzina no žurnālista

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

NBA spēlētājs komandas lēmumu vispirms uzzina no žurnālista
Torians Prinss. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Minesotas ''Timberwolves'' lēmumu negarantēt Torianu Prinsa līgumu uz nākamo sezonu visai iespējams vispirms paziņojusi Eidrianam Vodžnarovskim no ESPN nevis pašam spēlētājam. Tā vismaz var noprast no spēlētāja ieraksta sociālajā tīklā ''Twitter''.

Ne vienmēr NBA komandām izdodas informēt spēlētājus ātrāk par žurnālistiem. Tā noticis Minesotas ''Timberwolves'' gadījumā ar Torianu Prinsu. Klubs lēmis negarantēt viņa līgumu 7.4 miljonu dolāru vērtībā uz nākamo sezonu. Tas nozīmē, ka Prinss, kurš septiņu gadu laikā līgā vidēji guvis 10.4 punktus, kļūs par brīvo aģentu.

Eidrians Vodžnarovskis informāciju ietvītoja sociālajā tīklā ''Twitter'', pēc kā ar to dalījās jau minētais Prinss, sarkastiski pateicoties žurnālistam par doto ziņu. Ar to viņš licis manīt, ka ''Timberwolves'' nav sazinājusies ar spēlētāju un informējusi viņu par savu lēmumu pirms ziņa nonākusi mediju rīcībā.

Prinss karjeras laikā spēlējis Atlantas ''Hawks'', Bruklinas ''Nets'', Klīvlendas ''Cavaliers'', bet Minesotā pavadīja pēdējās divas sezonas. 2022./2023. gada regulārā turnīra 54 spēlēs viņš iekrāja 9.1 punktu, 2.4 atlēkušās bumbas un 1.6 rezultatīvās piespēles.

     [+] [-]

, 2023-07-04 00:25, pirms 11 mēnešiem
bišk labāk kā spēles laikā.