Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Kuriozākie vārti izlases vēsturē? Oša piespēle ieripo savos vārtos

Kuriozākie vārti izlases vēsturē? Oša piespēle ieripo savos vārtos
Mārcis Ošs. Foto: LFF

Otrdienas vakarā Latvijas futbola izlase pārbaudes spēlē cīnījās neizšķirti 1:1 pret Lihtenšteinu. Pašā spēles sākumā, 15. sekundē pretinieki izvirzījās vadībā pēc tam, kad Mārča Oša piespēle nevis aizgāja līdz vārtsargam Pāvelam Šteinboram, bet gan ieripoja Latvijas vārtos.

Vakar Latvijas futbola izlase spēlēja neizšķirti 1:1 pret Lihtenšteinu, kuriozu brīdi sagaidot jau pašā spēles sākumā. Mārcis Ošs deva piespēli, un bumba nevis tika līdz Pāvelam Šteinboram, bet gan ieripoja vārtos.


, 2024-03-27 16:28, pirms mēneša
Kapēc UFc cīņas video, kuriozo vārtu vietā??/
, 2024-03-27 17:00, pirms mēneša
Kāda izlase, tāds video!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2024-03-28 10:06, pirms mēneša
Mana kaimiņa sievas brālis zināja teikt, ka Ošs to darīja speciāli , ieietu Latvijas futbola vēsturē. Ar Pašu viss bija sarunāts. Pie tam vēl ar toto nopelnīja labu kāpostu.
, 2024-03-28 14:55, pirms mēneša
Vaina jādala uz pusēm ar Šteinboru, uzskatu ka viņš pat vairāk vainīgs pie ielaistiem vārtiem. Vārtsargam vienmēr jābūt modram.
, 2024-03-29 19:47, pirms mēneša
Jānis Derums rakstīja: Vaina jādala uz pusēm ar Šteinboru, uzskatu ka viņš pat vairāk vainīgs pie ielaistiem vārtiem. Vārtsargam vienmēr jābūt modram.
Vispār nesaprotu ko viņš aizskrēja prom no vārtiem, domāju, ka Šķidriņam taisnība pēdējā frāzē ...
, 2024-03-31 00:15, pirms mēneša
Steinboram pienācis laiks doties pensijā
Helmuts Balderis priekšplānā. Foto: LHF
15

71 gadu vecais Balderis vērtīgākais spēlētājs, LHF komanda grauj Saeimas vienību

LETA. Latvijas Hokeja federācijas (LHF) komanda šodien hokeja draudzības spēlē pārliecinoši ar 11:2 uzvarēja Saeimas komandu.
Foto: LHF
8

"Mūs neapturēs" - grupa Astro'n'out velta dziesmu Latvijas izlases gaitām PČ

Grupa Astro’n’out veltījusi dziesmu Latvijas hokeja izlases gaitām pasaules čempionātā hokejā, informē federācija. Dziesma “Mūs neapturēs” ir šogad radīta versija latviešu valodā 2021. gada pasaules čempionāta hokejā oficiālajai dziesmai “For Glory and Joy”.
Džeitī Millers. Foto: USA Today Sports/Scanpix
5

''Canucks'' uzbrukuma līderis Millers aizvada treniņu Šilova izejamajā kreklā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras ''Canucks'' viens no uzbrukuma līderiem Džeitī Millers vienā no komandas treniņiem ieradies neierastā formā - rozā krāsas kreklā, kas esot Vankūveras kluba latviešu vārtsarga Artūra Šilova izejamais krekls. Kā ziņo ''Sportsnet'' apskatnieks Dens Mērfijs, latvietis esot bijis manāmi pārsteigts par komandas biedra izgājienu.