Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2492, Did:0, useCase: 3

Domračeva: "Motivācija? Lielais kristāla globuss!"

Jānis Pārums

Domračeva: "Motivācija? Lielais kristāla globuss!"
Darja Domračeva
Foto: AP/Scanpix

Trīskārtējā olimpiskā čempione biatlonā baltkrieviete Darja Domračeva pēc apbalvošanas ceremonijas, kurā viņai tika pasniegta trešā zelta medaļa, komentēja savas sajūtas.

"Stāvēt uz goda pjedestāla ir vienkārši satriecoši," atzina Baltkrievijas biatloniste. "Dzirdēju, ka vakar vakarā pēc manas uzvaras daudzi izgāja ielās svinēt šo panākumu. Tamlīdzīgas lietas vienmēr iedvesmo. Vai nebija doma uz apbalvošanas ceremoniju paņemt arī pārējās divas medaļas? Domāju, ka par tām vēl paspēšu patīksmināties."

Jautāta, vai pēc trim olimpiskajām zelta medaļām ir iespējams rast motivāciju, Domračeva atbildēja: "Sportā vienmēr ir kur tiekties. Galu galā es taču vēl neesmu izcīnījusi Lielo kristālu globusu."

Jāatgādina, ka Soču ziemas olimpiskajās spēlēs Darja Domračeva uzvarēja trijās no četrām individuālajām disciplīnām – pēc devītās vietas sprintā Domračeva triumfēja gan iedzīšanā, gan 15 kilometru klasikā un masu startā. Par trim zelta godalgām Domračeva saņems 450 tūkstošus ASV dolāru jeb 328 491 eiro.

  -3 [+] [-]

, 2014-02-19 02:05, pirms 10 gadiem
Man šķiet ka Lielo kristāla globusu piešķir kalnu slēpošanā, varbūt maldos...

  +2 [+] [-]

, 2014-02-19 03:05, pirms 10 gadiem
visur
sl
k.sl
biatl
bob
skel
kam