Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:105, Did:0, useCase: 3

Mediju kausa skvošā - Gatim Šļūkam

Andrejs Siliņš

"Latvijas Avīzes" un "Sporta Avīze" karikatūrists jau otro gadu pēc kārtas ir izcīnījis Mediju kausu skvošā. Sacensības, kurās šogad piedalījās salīdzinoši neliels dalībnieku skaits notika sestdien, 12.aprīlī, "Enri" skvoša kortos.

Otro vietu izcīnīja "Latvijas Avīze" žurnālists un astrologs Kristaps Baņķis, savukārt trešo - TV raidījumu vadītājs Roberts Klimovičs, kurš savulaik bija arī viens no skvoša pionieriem Latvijā.

Dalībnieku rīcībā bija visi četri "Enri" kluba korti, attiecīgi sacensību laikā katram dalībniekam bija iespēja izspēlēt 10 savstarpējās spēles, gandrīz trīs stundas nepārtraukti sportojot. Tas bija viens no dalībnieku ieteikumiem - spēlēt pēc iespējas vairāk, nevis veidot mazas apakšgrupas, tādējādi daudzus iesācējus atsijājot jau sākumā.

Sacensībās piedalījās 11 dalībnieki. Sacensībās varēja piedalīties medijos nodarbinātie, taču šogad sacensības notika nevis marta sākumā, kā ierasts, bet gan aprīlī, kad cilvēki vairāk dodas pavasarīgos izbraucienos un darba darīšanās. Tāpēc nolemts Mediju kausu turpmāk atkal rīkot vēlīnā rudenī vai ziemā.

Visi trīs godalgoto vietu ieguvēji kā balvu saņēma bezmaksas kruīza ceļojumu ar "Tallink" prāmi no Rīgas uz Stokholmu.

Par gastronomisku labsajūtu visiem dalībniekiem rūpējās "Rīgas Miesnieks". Tā ģenerāldirektors Aldis Škutāns ārpus kārtas piedalījās sacensībās, izcīnot 7. vietu.

Mediju kauss skvošā norisinās kopš 2003.gada marta. Šai laikā skvošu iepazinuši vairāk nekā 100 radoši cilvēki, no tiem daudzi turpina to spēlēt ari ikdienā.

Pērn uzvarēja „Latvijas Avīze“ un „Sporta Avīze“ karikatūrists Gatis Šļūka, kā balvu iegūstot „Adidas“ sporta kurpes, kuras radītas īpaši sporta spēlēm zālē. Gatis Šļūka ziemas mēnešos skvošam velta daudz laika - vismaz divas reizes nedēļā. Vasaras mēnešos Gatis Šļūka vairāk aizraujas ar golfu – pērn viņš izcīnīja arī Mediju kausu golfā.

Pēc dalībnieku ieteikuma dāmas spēlēja vienā grupā ar kungiem. Iepriekš dāmu konkurencē uzvarēja "Neatkarīgās" žurnāliste Baiba Lulle, kuras aizraušanās ar skvošu kļuvusi profesionāla - Baiba Lulle paralēli darbam žurnālistikā ir skvoša trenere iesācējiem jaunatvērtajos Jelgavas skvoša kortos klubā " Fitland".

Turnīra tabula šeit - rozenvalds.lv: :: KRISTIANS ROZENVALDS SIA ::

     [+] [-]

, 2008-04-14 10:49, pirms 16 gadiem
Divkārtējs čempions!!!

     [+] [-]

, 2008-04-23 16:58, pirms 16 gadiem
Bet karikatuura kur?

     [+] [-]

, 2011-02-21 03:01, pirms 13 gadiem
Gatis ne tikai mak zimet