Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2988, Did:0, useCase: 3

Karbonāri 71. vieta Austrālijas velobrauciena otrajā posmā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Karbonāri 71. vieta Austrālijas velobrauciena otrajā posmā
Anastasija Karbonāri. Foto: lrf.lv

LETA. Latvijas riteņbraucēja Anastasija Karbonāri piektdien Austrālijā ieņēma 71. vietu trīs dienu velobrauciena "Tour Down Under" (UCI kat.2.WWT) otrajā posmā.

Riteņbraucējas mēroja 104,2 kilometrus ar vienu pirmās un vienu otrās kategorijas kāpumu un diviem sprinta starpfinišiem.

Uzvaru lielās grupas finišā izcīnīja dāniete Seselije Ludviga ("FDJ - SUEZ"), kura distanci veica divās stundās 54 minūtēs un 28 sekundēs.

Pārējās vietas uz goda pjedestāla ar tādu pašu laiku kā uzvarētājai ieņēma itālietes Soraja Paladina ("Canyon//SRAM Racing") un Sofija Bertičolo ("UAE Team ADQ"), kura bija trešā arī pirmajā posmā.

Karbonāri 92 sportistu konkurencē sacensības beidza 71. vietā, uzvarētājai piekāpjoties 11 minūtes un 28 sekundes.

Arī kopvērtējumā par līderi ir kļuvusi Ludviga, kurai divas sekundes zaudē Bertičolo un trīs - "Liv AlUla Jayco" braucēja mājiniece Rūbija Rouzmena-Genona.

Latvijas riteņbraucēja ieņem 76. vietu, līderei zaudējot 12 minūtes un 21 sekundi.

Svētdien riteņbraucējas sacensības noslēgs, mērojot 93,4 kilometrus ar diviem pirmās kategorijas kāpumiem un diviem sprinta starpfinišiem.

"Tour Down Under" daudzdienu velobrauciens norisinās kopš 2016. gada. Pagājušajā gadā kopvērtējumā uzvarēja mājiniece Greisa Brauna.