Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2988, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristiāns Dilāns

Iepriekšējo divu sezonu ''Tour de France'' uzvarētājs Vingegors atsācis treniņus uz velosipēda

Iepriekšējo divu sezonu ''Tour de France'' uzvarētājs Vingegors atsācis treniņus uz velosipēda
Jonass Vingegors. Foto: Teamvismaleaseabike.com

LETA--AP. Iepriekšējo divu sezonu prestižā daudzdienu velobrauciena "Tour de France" uzvarētājs dānis Jonass Vingegors atsācis treniņus uz velosipēda.

Pirms mēneša Vingegors Basku zemes velobrauciena posmā piedzīvoja kritienu, kā rezultātā salauza vairākas ribas un guva plaušu bojājumus.

"Jūtos labi, ar katru dienu paliek arvien labāk," "Visma-Lease a Bike" komandas paziņojumā teica Vingegors. "Daži savainojumi vēl jāsadziedē, taču ir labāk. Protams, ka vēlos būt vesels uz "Tour de France" sākumu. Pilnīgs atlabšanas laiks vēl nav skaidrs, taču darīšu visu, lai būtu pēc iespējas labākā formā."

"Šī ir pirmā reize, kad braucu ārā uz velosipēda, un ir patiešām labas sajūtas atkal braukt," turpināja dāņu riteņbraucējs.

"Tour de France" šogad sāksies 29.jūnijā.

Izmantotie resursi:
LETA


, 2024-05-07 20:19, pirms 2 nedēļām
Vingegors.
Emīls Liepiņš. Foto: Team dsm-firmenich PostNL

Liepiņam Nīderlandē 13. vieta velobraucienā "Veenendaal-Veenendaal"

LETA. Latvijas riteņbraucējs Emīls Liepiņš sestdien Nīderlandē finišēja 13. vietā viendienas velobraucienā "Veenendaal-Veenendaal" (UCI kat. 1.1).
Valentēns Parē-Pantrs. Foto: Reuters/Scanpix

Francūzis Parē-Pantrs uzvar "Giro d'Italia" desmitajā posmā

LETA. Francijas riteņbraucējs Valentēns Parē-Pantrs otrdien uzvarēja "Giro d'Italia" desmitajā posmā, kopvērtējumā vadību saglabājot Slovēnijas riteņbraucējam Tadejam Pogačaram.
Tadejs Pogačars. Foto: AP/Scanpix

Līderis Pogačars uzvar arī "Giro d'Italia" astotajā posmā

LETA--AFP. Slovēnijas riteņbraucējs Tadejs Pogačars sestdien bija ātrākais "Giro d'Italia" astotajā posmā, svinot otro uzvaru pēc kārtas