Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Ārmstrongs raujas atpakaļ

Andrejs Siliņš

Ārmstrongs raujas atpakaļ
Lenss Ārmstrongs
Foto: AP

Septiņkārtējais "Tour de France" uzvarētājs leģendārais amerikāņu riteņbraucējs Lenss Ārmstrongs ir apņēmības pilns jau tuvākajā laikā atgriezties treniņos, neskatoties uz to, ka, lai sadzītu nupat saoperētais atslēgas kauls, nepieciešamas vismaz astoņas nedēļas.

Lai pilnībā sadzītu savainotais atslēgas kauls var būt nepieciešamas no astoņām līdz pat 12 nedēļām, bet Ārmstrongs nav zaudējis iziet uz starta plānotajā prestižajā "Giro d'Italia" daudzdienu velotūrē, kas sāksies jau 9. maijā. Tomēr galvenais Ārmstronga mērķis joprojām paliek piedalīšanās "Tur de France", kas risināsies jūlijā.

Ķirurgs, kurš operēja 37 gadus veco riteņbraucēju, Dags Elenzs izteicies, ka Ārmstrongam jābūt pietiekami pacietīgam: "Lensam jābūt pacietīgam pacientam, kurš mēģinās paātrināt savu atveseļošanos. Šajā pirmajā nedēļā pēc operācijas liksim Lensam nesteigties." Tiesa, speciālists atzinis, ka to būs grūti izdarīt, jo amerikānis ir spēcīgas apņēmības pilns.

Pats riteņbraucējs saviem līdzjutējiem pavēstījis, ka operācija bijusi nedaudz ilgāka nekā plānots, tomēr viss beidzies veiksmīgi. Ārmstronbgs pavadot laiku ar saviem bērniem, un tas liekot justies daudz labāk. "Domāju, ka "Giro" joprojām ir sasniedzams mērķis. Nav šubu, ka šis ir solis atpakaļ - tik lielu soli atpakaļ nekad savas karjeras laikā nebiju spēris, tā kā šī man ir jauna pieredze."

Izmantotie resursi:
The Associated Press

  +3 [+] [-]

, 2009-03-26 11:29, pirms 15 gadiem
vinjs ir traks un abrinas verts lai veicas!

  +1 [+] [-]

, 2009-03-26 11:44, pirms 15 gadiem
visticamāk ,ka tas ir tikai simboliskais starts. cerēt uz uzvaru viņš nevar.

  +3 [+] [-]

, 2009-03-26 12:19, pirms 15 gadiem
Mandaliina rakstīja: visticamāk ,ka tas ir tikai simboliskais starts. cerēt uz uzvaru viņš nevar.
vinjs nekad nenaks atpakal tikai simbolisma pec!vins ir uzvaretajs un visi strada vinja laba!visas reklamas kampanjas utt utt!vinjs varbut neuzvares bet ja nebus kritieni vinjs cinisies pa uzvaru nevis pavizinasies!pietam ritenbrauksanas federacija ir ieintereseta lai vinjs pat uzvar.

     [+] [-]

, 2009-03-26 15:19, pirms 15 gadiem
protams, ka viņš piedalās lai kādu gonku uzvarētum bet reāli domājot, ka nespīd, jo tagad ir pietiekami daudz stipru sportistu.

     [+] [-]

, 2009-03-27 13:15, pirms 15 gadiem
Mandaliina rakstīja: protams, ka viņš piedalās lai kādu gonku uzvarētum bet reāli domājot, ka nespīd, jo tagad ir pietiekami daudz stipru sportistu.
pietiekami daudz stipru tablkesu rijeju tu gribeji teikt

     [+] [-]

, 2009-03-30 12:07, pirms 15 gadiem
tabletes arī jāmāk sagraust