Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Reiss: "Raivis sajauca trasi"

Reiss: "Raivis sajauca trasi"
Raivis Belohvoščiks
Foto: AFP

Šodien notikušajā Pasaules čempionātā riteņbraukšanā individuālajā braucienā, sasniegt labāku rezultātu Raivim Belohvoščikam traucēja distances regulētāja kļūda un viduvējā forma, to telefonsarunā no Itālijas portālam eSports.lv atzina Latvijas izlases treneris Andris Reiss.

"Itāļi mūs nemīl. Tāpat kā Smukulis arī Belohvoščiks cieta no distances regulētājiem, kuri laikus nenorādīja pareizo virzienu. Raivis jau bija uzņēmis labu ritmu, bet trases darbinieka vainas dēļ bija spiests sākt visu praktiski no sākuma. Arī objektīvu apstākļu dēļ, sportiskā forma nebija tā labākā, jo šogad Raivis startēja arī olimpiskajās spēlēs," telefonsarunā norādīja Reiss.

Belohvoščiks finišēja ar 46. rezultātu, 4:34.83 minūtes atpaliekot no Pasaules čempiona, vācieša Berta Grabša. Sākotnēji bija paredzēts, ka braucienā Latviju pārstāvēs arī Oļegs Meļehs, taču sportists uz starta neizgāja.

"Oļegs Meļehs neizgāja uz starta, jo viņam nemaz nebija jāstartē. Sacensību organizatori bija pieļāvuši kļūdu ierakstot viņu pirmajos starta sarakstos," uzsvēra Reiss.

Jautāts par rīt gaidāmo grupas braucienu U23 vecuma sportistiem, kurā Latviju pārstāvēs Gatis Smukulis, Herberts Pudāns un Mārtiņš Trautmanis, treneris atzina, ka taktika būs elementāra – strādāt uz Smukuli, kurš esot labā formā.

"Trase būs te augšā, te lejā. Nervoza trase, bet jācenšas būt grupas priekšā. Papildus raizes dara arī karstais laiks, dienā termometra stabiņš sasniedz pat +28 grādu atzīmi," U23 grupas brauciena trasi raksturo Reiss.

Saistītie raksti:
Belohvoščikam 46. vieta
Smukulis 22. vietā pasaules čempionātā

  +9 [+] [-]

, 2008-09-25 17:47, pirms 16 gadiem
atceros ka pirms dažiem gadiem Raivis vienaas sacensiibaas visu peletonu ieveda pa nepareizo ceļu tupikaa,sanaaca labs masveidnieks,kameer brauceeji baraa griezaas atpakaļ!

  +8 [+] [-]

, 2008-09-25 17:50, pirms 16 gadiem
Vainšteins vienreiz būdams līderis iebrauca vistu fermā ar grupu, visi skatījās kurš šis brauks jo kā nekā līderis tak bija!

  +2 [+] [-]

, 2008-09-25 18:03, pirms 16 gadiem
Mjā....
Žēl...
Bet Izskatās, ka pasākuma organizēšana tiešām ir ļoti kritizējama. Vai tiešām tiem Itāļiem nevar atņemt tiesības rīkot šādus pasākumus. TV pilnīgi 0. Pat Kurdjukovam pilnīgā neziņā jāstāsta uz "izjūtām". Nu nedrīkst tā organizēt pašu svarīgāko UCI pasākumu gadā! Varu galvot, ka pat Letiņi no noorganizētu ar lielāku atbildību (protams ja to nedarītu LRF vadībā)!

  +1 [+] [-]

, 2008-09-25 19:30, pirms 16 gadiem
tas tieshaam ir stulbi

     [+] [-]

, 2008-09-25 21:14, pirms 16 gadiem
itali ietur limeni ...
japarspej tacu zelta ligas posms roma

     [+] [-]

, 2008-09-25 22:00, pirms 16 gadiem
jaa, tiesaam nebija skataama gonka, gribeeja paraadiit visu, bet beigaas neparaadija neko

     [+] [-]

, 2008-09-25 22:12, pirms 16 gadiem
...Bija tak ari smagais iebraucis trasee, kad dro$ibnieki bija aizgaju$i makaronus paesties...labi ka sportists dzivs palika...apkalposhanas liimenis nu tur gan...