Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: "Baltic Chain tour" velobrauciena grants posma sākumā masveida kritiens

"Baltic Chain tour" velobrauciena otrajā posmā vairākiem sekotāju grupas sportistiem neveiksmīga izrādījās pāreja no asfaltētās šosejas uz grants segumu. Kritienu piedzīvoja ap 10 velobraucējiem, bet sacensības nācās pat apturēt kamēr tūres medicīniskais personāls sniedza palīdzību braucējiem un, pēc aptuveni pusstundas, sacensības varēja turpināties.

, 2022-08-20 07:43, pirms 2 gadiem
Atrāvienam šo posmu izdevās veiksmīgi nobraukt un bija interesanti redzēt MTB skatus šosejas sacensībās, bet grupai gan šis neveiksmīgais kritiens. Iepriekš nebija redzēta arī tik gara sacensību apturēšanas pauze. Droši vien domas dalās, bet man šāds posms patika.
, 2022-08-20 09:14, pirms 2 gadiem
Oo, "forša dažādība trasē", un tagad tas trases veidotājs lai pajautā to kritienā iesaistītajiem čaļiem...
un nav jāstāsta par bruģa gonkām Francijā, izkaltis grants segums ir pavisam kas cits, priekš šosejas velo
Tadejs Pogačars. Foto: AP/Scanpix

Pogačars uzvar "Giro d'Italia" smagākajā posmā un attālinās kopvērtējumā

LETA. Slovēnijas riteņbraucējs Tadejs Pogačars svētdien izcīnīja uzvaru daudzdienu velobrauciena "Giro d'Italia" smagākajā posmā un izdarīja nopietnu pieteikumu, lai pēc nedēļas uzvarētu kopvērtējumā.
Veronika Monika Stūriška
Foto: Nico Van Dartel
5

Stūriška kļūst par Pasaules BMX čempioni dāmu U23 grupā

Sestdienas vakarā pēc Latvijas laika ASV pilsētā Rokhilā notiekošajā UCI BMX Pasaules čempionātā dāmu U23 grupā pēc izcila fināla, startējot no astotā celiņa, zelta medaļu izcīnīja Veronika Monika Stūriška. Jāizceļ arī U23 vīru grupas braucējs Mārtiņš Emīls Treimanis, kurš pēc sāpīga kritiena pusfinālā, izcīnīja 13. vietu.
Emīls Liepiņš. Foto: Team dsm-firmenich PostNL

Liepiņam Nīderlandē 13. vieta velobraucienā "Veenendaal-Veenendaal"

LETA. Latvijas riteņbraucējs Emīls Liepiņš sestdien Nīderlandē finišēja 13. vietā viendienas velobraucienā "Veenendaal-Veenendaal" (UCI kat. 1.1).