Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

"Dynatek" piedalīsies "Settimana Ciclistica Lombarda"

Šodien Brignano vecpilsētā Itālijā starts tiks dots "Settimana Ciclistica Lombarda" (UCI kategorija 2.1) velobraucieniem, kurā piedalīsies arī "Dynatek-Latvia" komanda.

„Šajās sacensības uzskatāmi varēsim redzēt, kādā profesionālajā līmenī atrodas Latvijas vadošie riteņbraucēji. Tā būs pārbaude ne tikai „Dynatek-Latvia” komandai, bet Latvijas riteņbraukšanai kopumā,” uzskata A. Reiss, komandas menedžeris, uzsverot, ka „sasniegums ir jau tas, ka jaunā komanda ir tikusi pielaista šāda līmeņa sacensībām”.

Sacensības sāksies ar komandas prologa braucienu. Kopumā paredzēti seši posmo Bergamo pilsētas apkārtnē, Lombardijas reģionā, Alpu pakājē. Piedalīsies arī pagājuša gada slavenās "Giro d'Italia" 2007. gada uzvarētājs Danilo di Luka (Itālija) ar savu jauno komandu – „LPR Brakes”, ka arī Paolo Savoldelli (Itālija) - 2002. un 2005. gada "Giro d'Italia" uzvarētājs un slavenā krievu uzņēmēja Oļega Tiņkova komanda „Tinkoff Credit System”.

Kopuma piedalīsies 192 braucēji no 24 profesionālām riteņbraukšanas komandām.

"Dynatek" sastāvs sacensībām: Normunds Lasis, Oļegs Meļehs, Herberts Pudāns, Sergejs Grečins, Kaspars Austa, Raivo Maimre, Romāns Melderis.

Informāciju sagatavoja:
Roberts Krūmiņš, "Dynatek-Latvia"w menedžeris

     [+] [-]

, 2008-04-01 22:07, pirms 16 gadiem
Lai veicās!