Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:267, Did:0, useCase: 3

Voroncovam 4.vieta "Nissan Baltic cup" posmā

Voroncovam 4.vieta "Nissan Baltic cup" posmā
Deniss Voroncovs
foto: www.velo.lv

24.augustā, Somijas pilsētas Lahti apkārtnē tika aizvadīts “Nissan Baltijas Kausa” otrais posms kalnu divriteņiem. Labākais no "Rietumu banka - Rīga" pārstāvjiem šoreiz bija Deniss Voroncovs, kurš spītējot lietainam laikam un pielijušai trasei, finišēja 4.vietā.

Lahti pilsētas apkārtnē, elites grupas sportistiem bija jāveic 70 kilometrus gara trase, kas bija sadalīta divos vienādos apļos. Sacensības tika aizvadītas spītējot lietum, kas izveidoto distanci padarīja vēl grūtāk veicamu.

Jau otro sacīksti pēc kārtas sevi no vislabākās puses nodemonstrēja Deniss Voroncovs no Krievijas, kas Lahti pārstāvēja "Rietumu banka - Rīga" komandu. Krievu sportists, kas kā rezervists tika iekļauts Krievijas MTB izlases sastāvā startam Pekinas olimpiskajās spēlēs, pēdējā SEB kalnu divriteņu posmā izcīnīja 3.vietu, bet svētdien Lahti finišēja uzreiz aiz goda pjedestāla - 4.vietā.

Desmito vietu ieņēma Kristofers Rācenājs, 25.pozīcijā finišēja Gunārs Dzalbs, kurš aizstāja saslimušo Marku Ainsalu, bet Mārtiņš Biezais palika 34.vietā.

Uzvaru "Nissan Baltijas Kausa" 2.posmā izcīnīja igaunis Alans Oras no "Arctic Sport Club".

Nākamais, šosezon pēdējais "Nissan Baltic Cup" posms notiks 5.oktobrī, Smiltenē.

"Nissan Baltijas Kauss" (NBK) ir starptautisko riteņbraukšanas maratonu sērijas kalnu divriteņiem, kas notiek Igaunijā, Latvijā un Somijā. NBK sacensības ietver prologu (komandu sacensības) un trīs posmus (gan individuālās, gan komandu sacensības).

Sacensību rezultāti

VietaDalībnieksKomandaValstsLaiks
1. Allan Oras Arctic Sport Club Igaunija 2:55:12
2. Taavi Selder Alexela Team I Igaunija +0:22
3. Alges Maasikmets Extreme Sport - Mever Igaunija +0:55
4. Deniss Voroncovs Rietumu banka - Rīga Krievija +3:20
10. Kristofers Rācenājs Rietumu banka - Rīga Latvija +11:26
25. Gunārs Dzalbs Rietumu banka - Rīga Latvija +20:40
34. Mārtiņš Biezais Rietumu banka - Rīga Latvija +30:44