Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Gustam un Kolodinskim - pa ducim, Ļebedevam - desmitnieks

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Gustam un Kolodinskim - pa ducim, Ļebedevam - desmitnieks
Daniils Kolodinskis šosezon ir Krosno komandas līderis U24 ekstralīgā.

Kārtos mačus Polijas U24 spīdveja Ekstralīgā un Zviedrijas spīdveja virslīgā jeb Bauhaus-Ligan čempionātā aizvadījuši Latvijas motobraucēji un trīs no viņiem savās komandās bija starp labākajiem - Francis Gusts un Daniils Kolodinskis U24 Ekstralīgā, bet Andžejs Ļebedevs - Bauhaus-Ligan čempionātā.

Polijas spīdveja U24 Ekstralīgā Franča Gusta un Daniila Kolodinska komandas - attiecīgi Vroclavas un Krosno komandas - tikās savā starpā (Ričards Ansviesulis šoreiz Krosno komandā nestartēja). Francis un Daniils katrs ieguva pa 12 punktiem, bija rezultatīvākie savās komandās, bet Vroclavas komanda savā mototrekā uzvarēja ar 55:35. Kolodinskim pietrūka palīgu, lai komanda varētu cerēt uz labvēlīgu galaiznākumu.
Ernests Matjušonoks ieguva 4 punktus Ļubļinas komandas labā neizšķirtā 45:45 mačā ar Gožuvas spīdvejistiem.
Zviedrijas čempione Molillas "Dackarna" viesos ar 40:50 zaudēja "Kumla Indianerna" komandai. Andžejs Ļebedevs viesu rindās ar 10 punktiem bija rezultatīvākais. Mača galaiznākumu lielā mērā izšķīra tas, ka "Dackarna" rindās nebija brita Daniela Bjūlija. Labākā diena nebija arī tiem komandas līderiem, kuri piedalījās (Ļebedevam, piemēram, vienā no braucieniem izstāšanās motocikla defekta dēļ, kad viņš bija otrajā vietā).