Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

Video: Franču pilots piedzīvo bīstamu momentu, lielā ātrumā gandrīz ieskrienot Tanaka auto

Bīstamu momentu Zviedrijas WRC piedzīvoja franču sportists Adriens Formo. Ceturtajā ātrumposmā vienā no līkumiem igaunis Ots Tanaks ieskrēja kupenā, sabojājot mašīnas radiatoru. Igaunis lēnām turpināja braukt, kad viņam lielā ātrumā pietuvojās Formo, kurš neredzēja sev priekšā igauņu sportistu. Par laimi, Formo par mata tiesu izvairījās no ieskriešanas Tanaka automašīnas aizmugurē.


Foto: Dace Janova, 4rati.lv
1

"No Budget Racing" gatavojas pirmajam startam minirallijā

Minirallija dienas ietvaros, sākumā apgūstot teorētiskās zināšanas, kas nepieciešamas, lai piedalītos sacensībās, "No Budget Racing" projekta uzvarētāju ekipāžai Ričardam Gothardsonam un Ralfam Runcim bija iespēja arī vairākas reizes nobraukt grants seguma treniņu ātrumposmu Ropažu pusē.
Foto: Dace Janova, 4rati.lv

Sezona startēs ar miniralliju "Gulbis"

Nu jau tradicionāli minirallija sezona tiek atklāta ar sacensībām "Gulbis", un arī šogad tas 8. jūnijā norisināsies Gulbenes apkārtnes ceļos.
2

"Lancia" paziņo par savu ilgi gaidīto atgriešanos rallijā

''Lancia'' ir oficiāli paziņojusi par atgriešanos rallijā, apstiprinot, ka tiks radīta jaunā ''Ypsilon'' hečbeka Rally4 versija.