Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Video: "Avāriju karalis" Maldonado izstājas Austrālijas GP otrajā līkumā

Venecuēlietis Pastors Maldonado, kurš pazīstams kā viens no visbiežāk incidentos iesaistītajiem F1 pilotiem, jauno sezonu svētdien Austrālijā uzsāka ar avāriju otrajā līkumā. Šoreiz gan viņam "palīdzēja" viens no konkurentiem, kurš "Lotus" formulu no aizmugures pagrūda. Negadījuma brīdi no tuva rakursa izdevās nofilmēt kādam skatītājam. Video avots: Pastor Maldonado's crash - 2015 Formula 1...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-03-17 15:14, pirms 9 gadiem
Crashonando sezonu iesācis godam
Flavio Briatore. Foto: Motorsport.com

Briatore gatavojas atgriezties "Alpine" komandā

Francijas un Itālijas mediji vēsta, ka "Alpine" komandā gatavojas atgriezties Flavio Briatore, kurš savulaik bija tās vadītājs.
Mohameds ben Sulajems. Foto: FIA

FIA prezidents rekomendē "Andretti" nopirkt kādu no esošajām F1 komandām

Komentējot "Andretti" nedienas saistībā ar centieniem iekļūt F1 čempionātā, Starptautiskās Automobiļu federācijas (FIA) prezidents Mohameds ben Sulajems devis padomu Maiklam Andreti iegādāties kādu no esošajām komandām.
Sebastians Fetels. Foto: Motorsport.com
1

Marko: "Fetels atkal un atkal zvanīja, interesējoties par vietu "Red Bull" komandā"

Sebastians Fetels aktīvi interesējies par iespēju 2025. gada sezonā startēt "Red Bull" komandā, tomēr saņēmis atraidījumu, atklājis Helmuts Marko.