Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Video: Leklērs Monako trasē nesavalda 1974. gada "Ferrari" un avarē

Šajās brīvdienās leģendārajā Monako trasē notika vēsturisko mašīnu sacensības. Līdzjutējus priecēja arī F1 čempionāta līderis Šarls Leklērs, taču tas, ka māju trase viņam veiksmi nenes, pierādījās atkal - sportists piedzīvoja avāriju ar vēsturisku "Ferrari", ko 1974. gadā bija pilotējis Nikijs Lauda. Vienā no līkumiem Leklērs saslīdēja un ar aizmuguri ietriecās barjerā.

, 2022-05-15 22:57, pirms 2 gadiem
Nu viņa pārliecību nākamajā Monako posmā tas nevairos...
, 2022-05-16 01:00, pirms 2 gadiem
petravicus rakstīja: Nu viņa pārliecību nākamajā Monako posmā tas nevairos...
Bremzes atteica mašīnai.
, 2022-05-16 13:22, pirms 2 gadiem
backtofire rakstīja: Bremzes atteica mašīnai.
Te nav runa par bremzēm, bet gan par to, ka šī nav pirmā reize, kad Leklērs ir avarējis savā mājas trasē... un tas nekādi nevar vairot braucēja pārliecību par saviem spēkiem, ka tas nenotiks atkal...
Foto: f1.com
10

Verstapens uzvar Imolā, Noriss zaudē vien nedaudz

"Red Bull" vienības pilots Makss Verstapens kļuvis par Emīlijas-Romanjas GP sacensību uzvarētāju, kamēr Lando Noriss pirms finiša sarūpēja intrigu, pietuvojoties bīstamā atstatumā. Apdzīt līderi tomēr nebija "McLaren" pilota spēkos. Trešo vietu finišā ieņēma Šarls Leklērs.
Makss Verstapens. Foto: Joao Filipe/PanoramiC/Imago Images/Scanpix
1

Verstapens uzvar Emīlijas Romanjas "Grand Prix" kvalifikācijā

LETA--AFP/DPA. "Red Bull" pilots Makss Verstapens sestdien Imolas trasē bija ātrākais Pirmās formulas (F1) pasaules čempionāta Emīlijas Romanjas "Grand Prix" kvalifikācijā.
Šarls Leklērs. Foto: Motorsport.com

Leklērs ātrākais Emīlijas Romanjas "Grand Prix" pirmajos divos treniņos

LETA--AFP. "Ferrari" pilots Šarls Leklērs piektdien bija ātrākais Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sezonas septītā posma - Emīlijas Romanjas "Grand Prix" - pirmajos divos treniņos.