Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Jauno F1 mašīnu prezentē "Visa Cash App RB" komanda

Juris Grīns
Juris Grīns

Jauno F1 mašīnu prezentē "Visa Cash App RB" komanda
Foto: Visa Cash App RB

Līdzšinējā "AlphaTauri" komanda, kas šogad startēs ar nosaukumu "Visa Cash App RB", šorīt Lasvegasā prezentēja savu jauno F1 modeli un krāsojumu, kas būtiski atšķiras no līdz šim redzētā.

Starpsezonā komanda piedzīvojusi lielas pārmaiņas. Lai gan tās sastāvs palicis nemainīgs (pilotu vietas arī šogad aizpildīs Daniels Rikjardo un Juki Cunoda), iegūtā galvenā sponsora labā vienības nosaukums mainīts uz "Visa Cash App RB". Kritiķi gan to novērtējuši ar dalītām jūtām.

Tāpat šogad Itālijā bāzētā komanda veidos ciešāku sadarbību ar "Red Bull", izmantojot iespējami vairāk F1 čempionvienības tehniskās komponentes, cik jau noteikumi to atļauj. Tas izpaužas arī krāsojumā, jo uz "Visa Cash App RB" mašīnas motora pārsega sāniem redzams "Red Bull" raksturīgais logo.

Jaunā modeļa nosaukums ir VCARB-01 un tas aprīkots ar "Red Bull Technologies" rūpnīcā radītu priekšējo un aizmugurējo piekari, tāpat stūres iekārtu, bremžu sistēmu, pārsnesumkārbu un izplūdes sistēmu. Arī šogad vienība turpinās izmantots "Red Bull Powertrains" un "Honda" kopīgi radītos motorus.

Savulaik uz "Minardi" bāzes izveidota kā "Red Bull" otrā komanda "Toro Rosso", pēdējos četrus gadus tā F1 čempionātā startēja ar nosaukumu "AlphaTauri". 2023. gada sezonā tika izcīnīta astotā vieta Konstruktoru kausā.

Izmantotie resursi:
www.f1.lv

     [+] [-]

, 2024-02-09 11:56, pirms 4 mēnešiem
Vismaz šeit ir kāda krāsa, nevis kā šobrīd lielākajai daļai, krāsojums ir kaut kāda karbona atrauga

     [+] [-]

, 2024-02-09 16:27, pirms 4 mēnešiem
hewlet rakstīja: Vismaz šeit ir kāda krāsa, nevis kā šobrīd lielākajai daļai, krāsojums ir kaut kāda karbona atrauga
tos citus nevar saukt par krāsojumiem, ja viņu nemaz nav. Katra komanda citā krāsā uzvelk divas svītras, lai var atšķirt formulas un atstāj karbonu

     [+] [-]

, 2024-02-09 18:20, pirms 4 mēnešiem
Jāteic, ka iepriekšējā gada RBR šasija (ar minimālām izmaiņām) izskatās interesanti šādā vismaz kaut cik pilnvērtīgā krāsojumā .

     [+] [-]

, 2024-02-09 19:00, pirms 4 mēnešiem
Tām prezentācijām kkāds nerakstītais likums, ka pa lielam sāk tās prezentācijas no švakā gala pamazām kāpjot uz augšu?